Peter Gøtzsche er lege, professor, forsker og leder ved forskningssenteret Cochrane i Norden (Nordic Cochrane Centre) i København. Det vil si, han var leder inntil nylig, men nå blir han forsøkt fjernet fra sin stilling som leder ved senteret. Initiativet kommer fra ledelsen i Cochrane International. Gøtzsche har vært med på å bygge opp dette høyt respekterte forskningssenteret fra dets nordiske base i lokalene til Rigshospitalet i København. For tiden er status at han er suspendert fra sin stilling som leder, og har også blitt utestengt fra sitt eget kontor. Den svært ulne offisielle begrunnelsen for suspensjonen stammer fra visedirektør Per Jørgensen ved Rigshospitalet. Jørgensen hevder han har mistet tilliten til at Gøtzsche fortsatt vil kunne lede sentret på en tilfredsstillende måte. Lite spesifikt, må man kunne si. Den reelle grunnen burde imidlertid ikke være vanskelig å skjønne: Gøtzsche har alltid vært  kompromissløst ærlig, og har ikke gått med på kravene om å manipulere data for å kunne maksimere salget av medikamenter. I bakgrunnen for det hele drar nemlig en av de aller mest kriminelle industriene i trådene; legemiddelindustrien. Gøtzsche har vist seg som en fagperson med høy integritet, og som har nektet å bøye av for korrupte krefter. Han nektet også å ta til takke med sluttpakken som ble tilbudt ham mot at han selv sa opp jobben. Sluttpakken, eller fallskjermen, lød på en drøy årslønn, og med en klausul om at han holdt tett om omstendighetene rundt hans avgang. En avgang som i så fall reellt ville vært en ren avskjedigelse. Dette “tilbudet” har Gøtzsche blankt avvist. Han er indignert ovenfor en massiv sammensvergelse og svertekampanjer rettet mot ham, og han har insistert på å heller løfte sannheten fram i dagslyset.

Trakasseringen av Gøtzsche virker å ha eskalert betydelig etter at han begynte å heve røsten mot HPV-vaksinene, for han kritiserte nemlig senterets egen oversikt over disse vaksinene. Ikke bare det: basert på konkrete funn konkluderte han også med at disse vaksinene kan forårsake alvorlige nevrologiske skader hos de vaksinerte, noe de industristyrte myndighetene fortsatt blånekter for. Funnene som understøtter denne uttalelsen fra Gøtzsche har allerede blitt forelagt kollegiet på Rigshospitalet i København, under Cochrane-sentrets 25-års jubileum. Disse resultatene vil også snart bli publisert som del av en doktorgrads-avhandling. Denne saken viser, nok en gang, at alle som forsøker kritisere legemiddelindustrien og dens produkter, spesielt de hellige og svært profitable vaksinene, vil få den medisinske mafiaen etter seg. Represaliene kan variere, alt fra karrieremessig ruin til, i visse tilfeller, drap! Gøtzsche synes å ha blitt utsatt for begge disse strategiene – mer om akkurat det i fortsettelsen. Men hva angår drap, vil vi her trekke fram den merkverdige «massedøden» som har oppstått blant amerikanske alternativleger og -behandlere. Tallet på avdøde alternativbehandlere nærmer seg etterhvert 100 personer, og det på svært kort tid. Felles for mange av disse yrkesutøvere, var at de hadde oppdaget at vaksiner inneholdt et enzym/protein kalt nagalase. Dette et enzymet produseres av kreftceller og virus som svekker immunforsvaret, og vil svekke immunforsvaret vårt når det blir injisert. Enzymet er også koblet opp mot utvikling av autisme, og i den forbindelse er det verdt å nevne USA. USA er det kanskje aller tyngst vaksinerte i-landet, med cirka 70 vaksinedoser for en fullvaksinert 18-åring. Prognosene tilsier at halvparten av de amerikanske barna vil være autister i år 2025, såfremt dagens trend fortsetter. Dette i følge forskeren Stephanie Seneff som framholder primært plantevern-giften glyfosat, men også vaksiner som kilder til den amerikanske autismeepidemien [1]. Forstå det den som kan, men amerikanske helsemyndigheter ser visst ingen grunn til å foreta umiddelbare undersøkelser i dette henseende?!!! Dette er hvor dypt korrupsjonen stikker.

Tilbake til Gøtzsche: Styret mente det var upassende oppførsel fra Gøtzsches side når han tillot seg å kritisere sine egne kollegaers vitenskap mens han selv var direktør ved senteret. Som tilsvar har Gøtzsche framholdt at man som vitenskapsmann først og fremst må holde fast ved fakta, og betegner senterledelsens reaksjon som et forsøk på vitenskapelig sensur og et angrep på ytringsfriheten.

Cochrane har hittil nytt høy respekt for sin forskning og sine vitenskapelige gjennomganger, men den gjennomgripende samfunnskorrupsjonen synes nå å ha innhentet Cochrane-senteret. Gøtzsche hevder at det er diktet opp anklager mot ham for å få ham avsatt, og det kan jo absolutt tyde på at han har rett. Cochranes egen advokatundersøkelse har frikjent ham samtlige punkter. I tillegg har fire av styremedlemmene allerede trukket seg fra sine verv i protest mot at Gøtzsche i september ble ekskludert fra internasjonalt Cochrane-samarbeid, og med nåværende forsøk på å avskjedige ham som senterdirektør er det mobilisert i form av en kampanje med over 8000 underskrifter fra meritterte fagpersoner. Disse har gitt høylydt uttrykk for misnøye med denne behandlingen av Gøtzsche. En mengde artikler har også blitt publisert i velrenommerte medisinske tidsskrifter som BMJ, Lancet m.fl., hvor Gøtzsches ståsted i denne saken gis støtte. Men presset for å få ham ut av senterets direktør-stol blir neppe borte av denne grunn. Money talks! Fortsettelse følger i morgen.

Kilder: https://politiken.dk/debat/kroniken/art6902380/Min-fyring-er-et-videnskabeligt-justitsmord

https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/nyheder/1474-rigshospitalet-har-fritaget-gotzsche-for-tjeneste.html

Referanser:
[1] https://www.psychologytoday.com/us/blog/inspectrum/201409/autism-apocalypse-2025

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her