VARSKU: Kan norske myndigheter vennligst forklare DETTE for norske borgere?

Jeg har snublet over en meget spesiell side på Internett [1]. Kilden bak er av militær art. På siden kan vi bl.a. lese om framtidige militære prosjekter, men vel så interessant er opplysninger om forventet endring i folketall for de forskjellige landene fram mot år 2025. Jeg tør påstå at informasjonen her er temmelig oppsiktsvekkende lesning! Ja, faktisk skremmende!

Det står oppført på denne militære siden at Norge i 2017 hadde 5,3 millioner borgere. Dette tallet bekreftes av Store Norske Leksikon på nett [2]. Videre kan vi på samme militære side lese at den forventede norske populasjonen i år 2025 vil telle 3,8 millioner borgere. Vi snakker altså her om en depopulering på hele 1,5 millioner individer i løpet av 8 år, i perioden 2017-2025. Ja, du leste rett: den norske populasjonen forventes ikke å øke, men å gå kraftig ned.

Som en aldri så liten relatert kuriositet kan jeg nevne fenomenet med Georgia Guidestones i USA. Dette er et digert stein-ornament som har blitt reist, men uvisst av hvem. På disse steinene kan man lese «10 bud» som er risset inn. Her beskrives diverse dystre mål for framtiden, bl.a. å «holde menneskeheten under 500 millioner individer i uavbrutt balanse med naturen». [3] Har dette noe med informasjonen på nevnte militære side å gjøre?

Georgia Guidestones

Dersom norske myndigheter kjenner til dette, kan de da vennligst forklare denne utviklingsprognosen ovenfor norske borgere? Har dette noe med elite-organisasjonen FN å gjøre, og kanskje nærmere bestemt den drakoniske FN-planen kalt Agenda 21? For øvrig en plan hvor Gro Harlem Brundtlands forfatterskap er sentralt, og hvor den meningsløse termen ’bærekraftig utvikling’ forekommer hyppig. Har kanskje legemiddelindustrien noe med denne depopuleringen å gjøre, siden skolemedisinen p.t. er den tredje største årsak til at folk omkommer i vesten? Hva med utrullingen av 5G – er dette relatert til disse tallene? Hva med matindustrien som blir stadig mer kontaminert med gift og hvor maten blir stadig mer ribbet for naturlige næringsstoffer? Hva med disse giftstoffene som de sprer over himmelhvelvingen på daglig basis, såkalte chemtrails?

For samme periode gjelder at USAs populasjon vil synke med hele 227 millioner individer, nærmere bestemt fra 327 millioner i 2017 til 100 millioner i 2025. Dette er en depopulering på hele 70%!!! Saken synes dermed å være enda mer prekær for amerikanernes del. [4]

For samme periode gjelder for Sveriges del at populasjonen vil synke med 2,8 millioner individer, fra 10,0 millioner til 7,2 millioner. [5]

For resten av verdens land, se her.

Kort fortalt: kan noen myndighetspersoner her være så snill og stå fram med en forklaring på disse prognosene, spesielt for Norges del? Hva er det militæret vet som befolkningen åpenbart burde vite??!

Referanser:
[1] http://www.deagel.com/country/Norway_c0153.aspx
[2] https://snl.no/Norge#-Folk_og_samfunn
[3] https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/
[4] http://www.deagel.com/country/United-States-of-America_c0001.aspx
[5] http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

5 KOMMENTARER

 1. Men, etter hva vi ser. Så desto høyere levestandar ett land har, desto ferre barn får man. Og det har lenge stått på statistikken att norske borgere får 1.5 unger per par.
  Så da gir det mening att befolkningen synker.
  Så enten må vi få flere barn, eller så trenger vi mer innvandring.

 2. Hvis disse tallene bare stemmer delvis er det fremdeles svært alvorlig og isåfall kan det ha noe med tredje verdenskrig å gjøre. Siden krigen sannsynligvis vil bryte ut og atomvåpen kan bli brukt i stort omfang,
  vil det føre til kraftig synkende populasjon i mange land. Også pandemier (HIV og Ebola) og økonomiske depresjoner kan senke folketallet. Slik jeg ser det, bryter tredje verdenskrig ut en gang i 2025-2027.

  Men det er ingen garanti for en atomkrig på grunn av bla ICAN. Folk må våkne opp og innse at de kan være med å stanse galskapen.

 3. Planen til Illuminati-frimurerne er å redusere verdens befolkning til under 500 millioner. Da må de også gjøre noe for å få det til – og det gjør de.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her