Vandalismen ovenfor kristendommen og vestlig kultur

1003

Gjennomsnittlig to kirker blir utsatt for hærverk hver dag i Frankrike. Martina Meister, fransk korrespondent i avisa Die Welt, spør seg om hvorfor ikke riksmedia tar opp årsaker og gjerningspersoner i denne sammenheng.

Meningshetspresten Gabriel Tchonang forteller at kirken i Reichsett ble vandalisert for få uker siden. Han forteller videre at dette ikke er noe isolert tilfelle, men at det skjer stadig oftere og uten at det snakkes nevneverdig om det. 5. mars ble den katolske kirken i Reichsett offer for vandaler. To dager senere ble orgelet skadet i Saint-Denis, utenfor Paris. Fire dager derpå fant vandalisme sted i Saint-Louis i Strasbourg. Seks dager etter dette brøt det ut en brann i Saint-Sulpice i Paris. Osv. osv.

Noe kan tyde på at det stikker noe mer under enn bare ren ødeleggelseslyst, for vi er her vitne til skjending av de aller helligste kristne symbolene. For eksempel ble tabernakelet i Notre-Dame-des-Enfants ødelagt i februar, og hostien (hellig brød) hadde blitt trykket inn i et kors som var malt med ekskrementer på veggen. I kirken i Saint-Gilles-Croix-de-Vie ble også hodet på en Kristus-statue kappet av i februar.

Blant de få som tør å gi en reell forklaring på hendelser som dette, har vi republikanske partiets leder, Laurent Wauquiez. Han mener dette skyldes kristenfobi.

Det forbudte ordet ‘islam’
Men få tør nevne ordet islam i denne sammenheng. Det er tydelig at det ville vært å tråkke litt for langt utenfor løypa. Ikke for det, det kan få leie konsekvenser dersom man forsøker ta opp problematikken forbundet med islams inntog her i vesten.

Islam er langt mer enn bare en religion. Det er i høyeste grad også en kulturbærer. Og i det fundamentalistiske islam er respekten for vestlig kultur og jurisdiksjon heller lav. Sharia er gjeldende lov i de muslimske parallellsamfunnene som vi har sett oppstå, og dette var dømt til å skje når vi innførte såpass mange individer fra islam-styrte land. Det betyr at respekten for den rivaliserende kristendommen gjerne også befinner seg på et minimum i de sharia-styrte parallellsamfunnene.

Vesten tilpasser seg en minoritet
Vi har faktisk allerede sett tilløp til tilpasning av kristendommen og dens symboler her i Norge. Det sekterisk-religiøse Human-Etisk forbund vært en av pådriverne for å fjerne kors fra kirkebygg i tilknytting begravelser. Meningen med dette har etter sigende vært å gjøre disse kristne byggene mer religionsnøytrale. Men mon tro om kristne ville fått samme mottakelse i islam-styrte land, dersom kravet var at den store muslimske majoritet måtte tilpasse seg en innvandret kristen minoritet? For å si det slik: det ville ikke skjedd! Og akkurat det sier litt om den misforståtte og ikke-bærekraftige snillismen vi praktiserer her i vesten. Vel, «snillisme»… i realiteten snakker vi her om bevisst handling hvor globalister forsøker destabilisere vestlige høykostland med høy innvandring fra en kultur som umulig kan eksistere side om side med den vestlige – nemlig islam. Noe vi allerede har sett bli demonstrert i land som Sverige, Tyskland og Frankrike.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her