Rådgiver i Human-Etisk Forbund vil kvele ytringsfriheten: «konspirasjonsteoretikere bør straffeforfølges»!

Ingenting forundrer meg lengre når det kommer til denne sekten og dens sympatisører. Jeg snakker her om livssynsorganisasjonen Human-Etisk Forbund (HEF). Det finnes visst ingen grenser for alle absurditeter som denne organisasjonen og dens ansatte greier å riste ut av ermet. HEFs samfunnsfiendtlige praksis kan ikke lengre karakteriseres som spesielt overraskende, da snarere som «helt mot normalt». HEF-rådgiver Didrik Søderlind uttaler nå i ramme alvor at han ønsker å komme selve demokratiets fundament til livs, nemlig ytringsfriheten: «konspirasjonsteoretikere bør straffeforfølges!»

Varslere blir dårlig behandlet
Blant de ekte samfunnskritikerne finner vi mennesker som dagligtalen omtales som varslere. Varslerne er ofte de som har mot til belyse det gradvis tiltagende tyranniet i samfunnet. Mange av de har måttet betale en høy pris for å våge fortelle offentligheten om de aller mørkeste hemmelighetene fra deres egen samtid. Varslere har opplevd å bli trakassert av den samme befolkningen de betrodde sitt budskap til, når dette budskapet burde vært mottatt med applaus.

Det har lenge vært en trend blant HEF’ere og resten av sosialist-flokken å snakke nedsettende om varslere og kalle de for konspirasjonsteoretikere. La meg bare kort smette inn at begrepet konspirasjon betyr sammensvergelse eller komplott. En konspirasjonsteoretiker er derfor en person som fremmer en teori om en mulig sammensvergelse, oftest en omfattende sådan, regissert av mektige krefter.

Sosialistene har i overveiende grad forsøkt å dra varslerne ned i søla. Av én eller annen merkelig grunn blir varslerne som har de største avsløringene, spesielt sterkt motarbeidet av sosialister. Jo større avsløring, jo mer mannevondt oppfører sosialistpakket seg mot de. Sosialistene går i strupen på varslerne ved å bruke nedsettende karakteristikker som «konspirasjonsteori», «hatprat», «høyrekestremt» og dets like.

De omtaler seg ofte som skeptikere
Det morsomme er at sosialistene ynder å omtale seg selv som skeptikere. Av sine meningsmotsandere er de bare kjent som skeppere, og skeptisk er de nok, ja, men til hva eller hvem og av hvilke grunner? Sosialistene hevder at deres påståtte skepsis er betegnende for deres rasjonelle, kritiske, og medmenneskelige tilnærming til samfunnsspørsmål. Sannheten er imidlertid at sosialistene hevder å kjempe for like rettigheter, frihet og toleranse, men pussig nok er det de selv som oftest tyr til vold når de møter meningsopponenter.

Den korrekte betegnelsen på denne typen mennesker er ikke skeptikere, men pseudoskeptikere. Eller dogmatikere. Fordi de er intolerante og trangsynte, med en temmelig fastlåst tankegang. Pseudoskeptikerne ønsker å eliminere ytringene til annerledestenkende mennesker, og det er derfor forstemmende at de politisk korrekte pseudoskeptikerne / sosialistene er de som tildeles stillinger hvor det er store muligheter til å gjøre nettopp dette. Disse menneskene ender ofte opp i stillinger med stor beslutningsmyndighet, som f.eks. sjefsredaktører i store mediehus. Fra en slik priviligert posisjon kan de utøve fiendtligheten sin ovenfor opponenter, mens disse opponentene ofte er mennesker som bare ønsker å få fakta på bordet. Sannhet og fakta må nemlig elimineres av pseudoskeptikerne, siden deres agenda kun kan fremmes ved manipulasjon, løgn, fortielse og sensur!

Vi har i de senere år opplevd konkrete domfellelser av mennesker som har blitt fengslet for å ha bedrevet «hatprat». Et eksempel i så måte er den aldrende, tyske kvinnen Ursula Haverbeck, som ble fengslet i 2017 for å ha hevdet at holocaust-historien må revideres. Dersom temaet er holocaust, eksisterer tydeligvis ikke ytringsfriheten lengre.

En person ble også domfelt her i Norge for å ha kalt den somaliske innvandrerkvinnen Sumaya Jirde Ali for en «korrupt kakerlakk». Domfellelser som dette har høstet stor applaus innad i de venstreorienterte organisasjonene, så som det komiske Antirasistisk Senter (ARS). Etter dommen i Jirde Ali-saken uttalte lederen for ARS, Rune Berglund Steen, at «ytringsfriheten har aldri vært ubegrenset».
– Det er viktig at folk skjønner dette nå: Dommene mot hatefulle ytringer kommer, sa Steen.

Politiet har også nå satt inn ressurser på å tråle gjennom sosiale medier i en jakt på straffbare ytringer. Men dette er tydeligvis ikke tilstrekkelig for HEFs rådgiver, Søderlind. Han ønsker at vi straffeforfølger alle de som kommer med oppsiktsvekkende ytringer, ytringer som kan tolkes som konspirasjonsteorier. Som eksempel trekker Søderlind fram den amerikanske radioverten Alex Jones:
– Alex Jones er en mann som i årevis har spredt avskyelige konspirasjonsteorier og terrorisert sørgende familier for å tjene penger på klikk og kvakksalverprodukter. Det er godt å se at slik oppførsel har fått konsekvenser for ham også, sier Søderlind til Fri Tanke.

Når det gjelder Søderlinds harselas med Alex Jones, så har Jones gjennom årenes løp greid å fange opp mange dunkle strømninger i det globale samfunn. Jones har dertil greid å formidle det på en god og lettfattelig måte ovenfor sitt publikum, noe som har gjort at han etterhvert har fått et stort publikum. Som en reaksjon på dette, tok det ekstremt venstrevridde propagandaministeriet YouTube affære ovenfor Jones, ved å nedlegge kanalen til radioshowet hans, «Infowars». Alle informerte mennesker vet i dag hvilken sensur som bedrives på de store medieplattformene, så som Facebook, YouTube, Instagram, Twitter osv. Vel, alle utenom venstrevridde hjerner som f.eks. Søderlind og Berglund Steen.

Og når det gjelder Jones’ «kvakksalverprodukter», som Søderlind kaller de, dreier dette seg hovedsaklig om temmelig ordinære kosstilskudd. Men Søderlind mener kanskje at den påståtte virkningen av jod og omega-3 fettsyrer er for konspirasjonsteorier å regne?

Det Søderlind her kritiserer er altså folk – de såkalte konspirasjonsteoretikerne – som kommer med påstander om sammensvergelser som Søderlind selv finner det vanskelig å tro på. Og dette til tross for at vi har eksempler på en myriade av digre konspirasjoner som allerede er avslørt. Disse menneskene vil altså Søderlind ha straffeforfulgt. Hvorfor? Hvem har de skadet?

Tidsskriftet Fri Tanke skriver at «Søderlind minner om at det finnes mange som sprer konspirasjonsteorier i Norge også, og håper flere av dem som går over streken også her til lands, blir dømt». Hvem som skal ha spredd disse konspirasjonsteoriene, og hva de består i, nevnes ikke i artikkelen.

Tillat meg å ta bladet fra munnen til slutt: jeg synes synd på de som enda ikke har oppdaget at vi lever i en tidsalder hvor konspirasjoner florerer. En tidsalder hvor vi bedras og hånes på så mange vis, hvor stat og myndigheter er med på komplottet. Disse sovende menneskene vil oppføre seg som mannevonde små hobbiter, som forsøker strype samfunnsdebatten på ymse måter. Søderlind er en av de – et ufint nettroll som ytrer seg frekt og nedlatende ovenfor andre i full offentlighet. Det er nesten kvalmende når jeg tenker på at HEF-sekten blir finansiert av det norske folk, og får over 40 millioner kroner i statsstøtte årlig.

Kilde: Spunnet over en artikkel i Resett.
Foto: Vi ønsker å presisere at dette kun er et illustrasjonsfoto som IKKE viser Didrik Søderlid.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

2 KOMMENTARER

  1. Helt enig. Man blir kvalm av tanken på at det norske folk finansierer sine fiender. Statsstøtten til slike som HEF og ARS, som helt åpent er fiendtlig innstilt til ytringsfriheten og dermed demokratiet, er vondt. Men enda verre er kanskje tanken på at vi i form av statsstøtte lar oss manipulere og hjernevaske ved hjelp av den merkelige pressestøtten! Riksmedia som statskanalen og de store avisene har idag den aller største makt, da de holdes kunstig i live og fører ensidig og maniulerende info til folk. Det er kvalmende det!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her