5G: Helseplager rapportert i Sveits!

Borgere i den sveitsiske byen Genève hevder nå å ha blitt syk etter å ha fått 5G-antenner installert i nærheten. Dette har tydeligvis gått helt under radaren for de aller fleste av oss.

Så snart 5G-antennene hadde blitt utplassert og aktivert, begynte tilbakemeldingene fra byens borgere å melde seg. I visse tilfeller meldte hele familier om symptomer som gikk på en høylydt ringing i ørene, intens hodepine, store smerter i øregangene, søvnløshet, smerter i brystet, utmattelse, og generelt ubehag. Én av Genèves borgere, Johan Perruchoud, ringte opp tjenesteleverandøren Swisscom hvor han fikk vite at 5G-antennene hadde blitt aktivert samme dag som symptomene hans hadde meldt seg. Swisscom på sin side hevder at «5G vil skape nye muligheter for kunder og foretak over hele Sveits. 5G er den nye standarden for mobil kommunikasjon, som vil muliggjøre den ekstremt raske forbindelsen mellom millioner av enheter, ting og mennesker». Spørsmålet her synes å være om 5G vil muliggjøre denne raske kommunikasjonen, eller om den vil gjøre mennesker for syke til å kunne kommunisere i det hele tatt.

Leger tar til motmæle mot industrityranniet
En sveitsisk lege, Dr. Bertrand Buchs, hevder å møte stadig flere pasienter med nevnte symptomer. Han sier:
«I dette tilfellet handler våre myndigheter mot all fornuft… vi risikerer å oppleve en katastrofe innen få år… ingen seriøse studier eksisterer så langt, noe som ikke er så overraskende når vi vet at denne teknologien først ble utviklet i Kina, så i USA. Vi kunne åpnet en telefonlinje for folk som føler seg dårlige her i Sveits, for så å lytte til deres anklager og utrede dem. Landet vårt har både midlene og kompetansen til dette. Debatten må reises, fordi denne historien er ikke i ferd med å bli avrundet.»

De sveitsiske borgerne har tatt til motmæle ovenfor det korrupte tokløveret industri og myndigheter, og organisert kampanjer mot den hensynsløse utrullingen av 5G.

“Kjære dagbok, jeg føler meg dårlig”
Anne Mills er forfatteren av boka “All EMFd Up (Electromagnetic Fields): My Journey Through Wireless Radiation Poisoning and How You Can Protect Yourself” (2019). Det spesielle med Mills, er at hun opplevde symptomer lik de til borgerne i Genève. Forhistorien her var at Mills flyttet til Tyskland i forbindelse med mannens jobb. Etter en tid begynte hun å oppleve symptomer på sykdom, og hun nedtegnet disse symptomene i dagboka. Det viste seg at hennes beskrivelser stemte overens med det borgerne i Genève nå opplever. Mills fikk etterhvert sin opplevese på trykk i form av en artikkel i det sveitsiske magasinet L’Illustré. Fra artikkelen framgår det også hvordan hun, i likhet med borgerne i Genève, opplevde å bli avfeid med sine plager. En tysk lege, Dr. Horst Eger, kunne imidlertid konstatere at symptomene Mills opplevde var reelle, og at de stemte overens med symptomer på mikrobølge-sykdom. Dette var symptomer man tidligere hadde sett blant militært radar-personell og de som jobber oppe i mikrobølge-tårn.

“Mystisk sykdom” hos diplomater på Cuba og i Kina viste seg å være mikrobølge-sykdom.
Avisa New York Times og CBS rapporterte om uforklarlige symptomer hos diplomater som var utplassert på Cuba og i Kina i 2017 og 2018. Medisinsk professor Dr. Beatrice Golomb publiserte etter dette en artikkel i tidsskriftet Neural Computation, hvor hun drøftet diplomatenes symptomer. Symptomene det dreide seg om var blant annet søvnløshet, hodeverk, rare lyder i øregangene, nervøsitet og svimmelhet, altså symptomer som matchet symptomene til de med sykdom fra pulset mikrobølgestråling. Det skulle vise seg at kilden til diplomatenes plutselige helsemessige nedtur ble funnet å være, nettopp, mikrobølget stråling.

Borgere i Sacramento, California, opplevde de samme symptomene
Sacramento i den amerikanske delstaten Calefornia, var blant de aller første til å ta i bruk 5G-teknologi. En familie derfra forteller om at de begynte å oppleve helseproblemer etter at 5G-tårn hadde blitt reist og satt i drift. Familiemedlemmene opplevde blant annet å gå rundt med hodepine. 5G-tårnene hadde også 4G-teknologi i bruk, noe som gjorde det vanskeligere å fastslå årsaken til familiens plager. Faren i huset fant dette såpass alarmerende, at han opprettet en egen nettside for en kampanje med det formål å stoppe videre utrullling av 5G-teknologi.

Strålingssyke er mer utbredt enn mange kanskje tror
Det er rapportert at mellom 3 og 30 prosent av befolkningen opplever symptomer som ligner på mikrobølgestrålings-syke, eller elektro-oversensivitet. Antallet tilfeller avhenger av hvilket land det er snakk om og graden av alvorlighet.

Tryggere alternativer til trådløse nettverk
De aller færreste av oss er klar over at også trådløs Internettforbindelse, såkalt wifi, er basert på helseskadelig mikrobølget stråling. Den samme teknologien som finnes nær sagt over alt – nå også i form av trådløse byer – er altså bevist å føre til biologiske skader hos mennesker og dyr. Av den grunn bør man være opptatt av å finne gode alternativer til trådløs Internettforbindelse, både hjemme og på skolene. Det innebærer kablet løsning, noe også professor Martin Pall nevnte i gårsdagens artikkel her i Norgesavisen.

Så vil noen kanskje si: “Men jeg bor i en blokk / rekkehus, hvor alle naboer vegg i vegg har wifi. Med denne strålingsmengden spiller det liten rolle om jeg selv tar i bruk kablet løsning”. Det stemmer i en viss utstrekning, men det å avvikle wifi inne i egen leilighet er fortsatt en forbedring som kan være vel verdt å ta med seg. Hvis man i tillegg malte veggene i leiligheten med skjermende maling (med metallpartikler i), ville man kunne stenge wifi-signalene fra naboer ute. Under nattesøvn er kroppen spesielt sårbar ovenfor mikrobølget stråling, slik at det kan være lurt å skjerme sengen spesielt. Google “RF” og “protective canopy”, så vil dere finne passende løsninger i dette henseende.

Kilde: Physicians for Safe Technology

Foto: Christoph Scholz

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her