5G-strålingen dreper biene! Hva nå?

Vi er tilbake til det evige spørsmål: hvorfor ruller våre industristyrte myndigheter ut en kjent våpenteknologi, uten så mye som én eneste konsekvensutredning? Jeg snakker selvfølgelig om 5G og «the Internet of things», hvor alle ting skal snakke med hverandre via strålingen fra 5G-teknologi. Det betyr av vi vil bli utsatt for en formidabel ekstra belastning med 5G – den elektroniske asbesten – for dette vil komme på toppen av den stråletåka samfunnet allerede er belemret med via wifi, 3G, 4G, blåtann, radar etc.

Jeg har tidligere skrevet om at våre totalt uansvarlige helsemyndigheter nå akter å utsette hele den norske befolkningen for dette vanviddet. Dette skjer til tross for at ingen har brydd seg med å foreta små-skala eksperimenter for å kartlegge hvilke konsekvenser dette vil få for folkehelsa. Dette er virkelig journalistisk dynamitt, og noe som burde oppta langt flere enn bare et lite mindretall journalister og våkne mennesker. Hvorfor skriver ikke riksdekkende media kritiske artikler om dette? Hvem kjøpte denne stillheten og til hvilken pris? Resultatet er at den store majoritet av befolkningen lever i en happy-go-lucky tilstand, hvor man enten blåser i alle varsellamper som blinker, eller er komplett uvitende.

Jeg har tidligere skrevet om 5G-eksperimentet i Haag i Nederland, hvor fugler hamret steindau ned i bakken etter at 5G-strålingen ble skrudd på. Ubekreftede kilder hevdet at livet i jordsmonnet også hadde dødd ut. Hva i helsike er det myndighetene tenker på når ting som dette ignoreres? Nå har amatørvideoer avslørt at biene også synes å dø som følge av 5G-strålingen, og når våre plantebestøvere dør ut, hvem skal da bestøve plantene? Og når det ikke er planter igjen å spise, ja da vet vi det er kroken på døra for resten av næringspyramiden også – inkludert oss mennesker.

Besynderlig nok er det visse steder som har forbudt utrullingen av 5G, og maktelitens eget hovedsete, Brussel, er blant disse.

Basert på undersøkelser av den amerikanske juristen Alfred Lambremont Webre, rulles 5G ut i forkledning av å være konsumer-teknologi («last ned en film på bare sekunder»). Han hevder at 5G i realiteten er et våpen som er tenkt brukt mot befolkningen. Visse frekvenser innenfor 5G-teknologien kan også brukes til å skape en perfekt oversikt over innholdet i en bygning – fra et ståsted utenfor bygningen. Med dette snakker vi altså om muligheten til total overvåkning. Vi har også erfart at trær kappes ned for fote under utrullingen av 5G, angivelig fordi trærne blokkerer strålingen. Denne typen rasering av natur er selvfølgelig ille nok i seg selv, men det finnes imidlertid de som hevder at trærne kappes ned for å skjule at de blir «svidd» og dør med 5G-sendere for tett på.

Jeg skal ikke sette meg til doms over hva som er sannheten her, men fra fortiden har vi skjønt viktigheten av å lytte til varslere. Og uansett hva så har vi allerede en mengde gode grunner til å tråkke inn alle bremser ovenfor utrullingen av denne teknologien. Når vi har sett hvilken vei samfunnet har tatt de siste årene, vil jeg rope et høyt varsku.

Vi trenger at flere samfunns- og helseengasjerte mennesker finner sammen og setter ned foten ovenfor den ansvarsløsheten som våre myndigheter nå utviser. Finnes det virkelig ingen ansvar igjen i statsforvaltningen – er virkelig alt blitt gjennomkorrupt? Må det væpnet revolusjon til for å stoppe denne klinisk gale fusjonen av stat og industri? Siden fusjon av stat og industri er bedre kjent under betegnelsen fascisme, betyr det at vi nordmenn bor i en fascistisk stat. I likhet med en rekke andre vestlige republikker og monarkier, om jeg må få tillegge.

Velbekomme, men dette er faktisk realiteten. Og vi skriver 2019. Hvem sa at dette er en utviklet sivilisasjon? De som hevder det, bør sannelig ta en ny titt på samfunnet, for noe har skjedd siden sist de kikket.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her