ABONNERE

Pengestøtte til Norgesavisen.no er pengestøtte til en usensurert folkeopplysning

Måneds abonnement

Kr. 50 per måned

Gratis første 30 dager, deretter kr. 50 per måned.

Halv-års abonnement

Kr. 250 per halvår

Gratis første 30 dager, deretter kr. 250 per halvår.

Hel-års abonnement

Kr. 400 per år

Gratis første 30 dager, deretter kr. 400 per år.

Prøv et abonnement på Norgesavisen gratis og uforpliktende i 30 dager!

Som abonnent får du tilgang til alle nyhetssaker

At du leser Norgesavisen.no kan det tyde på at du er blant en liten men voksende andel nordmenn og kvinner som har skjønt at noe er galt.

Politisk korrekt (PK) media, også kalt "mainstream media", i hele den vestlige verden inkludert Norge (NRK, TV2, Aftenposten, VG, Dagbladet, m.f.) har sluttet å fungere som den 4. statsmakt og gått over til å bli et mikrofonstativ for globalister og venstrevridd propaganda.

Den direkte årsak til at Norgesavisen.no ble startet i 2013 var nettopp venstrevridd presse som driver regelrett hjernevask av den norsk befolkingen. Kanskje en av årsakene til at nettopp du leser Norgesavisen.no er at du har mistet noe av tiltroen til våre "vanlige" aviser og TV kanaler?

Det er IKKE rasistisk å være glad i den norske kultur, identitet og egenart. Vi har mye å være stolte av og nasjonen Norge er høyt respektert verden over.

Dessverre er vår kultur og identitet under sterkt press fra krefter som arbeider for en eliminering av nasjonalstaten gjennom innvandring fra muslimske land og knebling av ytringsfriheten.

Hvorfor denne utviklingen? Ta en titt på Verdensregjeringen. Ser du en forbindelse?

Gro Harlem Brundtland er arkitekten bak den store asylstrømmen til Norge og ansvarlig for stortingsmelding nr 74 som går ut på å gjøre Norge til et flerkulturelt samfunn. En prosess som siste 40 årene gjentatte ganger har tilsidesatt norges grunnlov, og skutt fart etter at Gro´s nære medarbeider over flere år Jonas Gahr Støre foreslo å hente inn 10.000 flyktninger fra Syria.

Om eliten får viljen sin, vil de få av oss som blir igjen oppleve en etniske rensing av Norge og også resten av Europa.

Innvandring- og befolkningsutvikling 1967-2100

Ved å kjøpe et abonnement på Norgesavisen.no gjør du det mulig for oss å nå ut til mange flere lesere slik at folk flest blir klar over hva som er i ferd med å skje, og kan benytte sin stemme ved neste Stortingsvalg på riktig måte.

Måneds abonnement

Kr. 50 per måned

Gratis første 30 dager, deretter kr. 50 per måned.

Halv-års abonnement

Kr. 250 per halvår

Gratis første 30 dager, deretter kr. 250 per halvår.

Hel-års abonnement

Kr. 400 per år

Gratis første 30 dager, deretter kr. 400 per år.

I 1967 var Afganistan et fritt og demokratisk land før landet ble underkastet den Islamske revolusjon. Iran var også et vestlig inspirert demokrati frem til 1984 da den Islamske revolusjonen tok over styringen av landet. (se illustrasjonsbildet).

Siden 2012 har USA og Europa, inkludert Norge, opplevd en styrt masseinnvandring fra muslimske land. Selv om mainstream media sensurerer nyheter hvor immigranter er innblandet hører vi nesten daglig via alternative medier om terror aksjoner, voldtekter og vold begått i Allahs navn.

Akkurat nå er vi inne i vårt lands skjebnetime. Vi hører om bilbranner i Oslo, og ser at det allerede har blitt 3 bydeler i Oslo der innvandrerne er i flertall. Innvandrerne får mange flere barn enn etnisk fødte nordmenn, og det er da kun et spørsmål om tid før etniske fødte nordmenn i hele Oslo og deretter resten av landet blir en minoritet.

Om Norge skulle bli styrt etter Islamske lover, vil det senke seg et mørke over landet som vi aldri kan komme ut av

Mer info om Islam her: Fakta om Islam

Støtt Norgesavisen ved å kjøpe et abonnement.

Norgesavisen.no er et alternativt medium som ser det som sin oppgave å fremme norske verdier, kultur og identitet. Vi jobber for at stadig flere nordmenn og kvinner skal begynne å tenke selv og fri seg fra den daglige hjernevasken som blir servert av NRK og resten av norsk mainstream media.

Det er tungt økonomisk da Norgesavisen.no ikke mottar pressestøtte og drives på frivillig basis. Norgesavisen.no kan rett og slett ikke overleve uten pengestøtte fra våre lesere da vi har faste utgifter som overstiger våre inntekter.

Pengene vi får inn benyttes til å betale for kvalitetsjournalistikk, drift av nettløsningen og promotering av viktig informasjon til en befolkning som i alt for lang tid kun har fått servert nyheter fra mainstream media.

Måneds abonnement

Kr. 50 per måned

Gratis første 30 dager, deretter kr. 50 per måned.

Halvårs abonnement

Kr. 250 per halvår

Gratis første 30 dager, deretter kr. 250 per halvår. (16.7% rabatt)

Års abonnement

Kr. 400 per år

Gratis første 30 dager, deretter kr. 400 per år. (33.3% rabatt)

Om du opplever problemer med å registrere deg som abonnent, vær snill å si fra til oss ved å sende en epost til post@norgesavisen.no. ps. Det er enklere å kjøpe et abonnement fra en vanlig PC/Mac enn å gjøre det fra en mobiltelefon.

KJÆRE ABONNENT

 
Du har nå fått gratis tilgang til Norgesavisen.no i 30 dager.
Etter 30 dagers perioden er over, blir du belastet abonnementsprisen om du ikke sier opp abonnementet før prøveperioden utløper.
 
OK, det er forstått