Advarsel: Jens Stoltenberg og Angelina Jolie vil kjempe for kvinnene igjen

4

– Vold mot kvinner og barn, spesielt seksualisert vold, er en økende del av konflikter og usikkerhet verden rundt, påpekte Angelina Jolie da hun onsdag møtte pressen sammen med Natos generalsekretær i Brussel. Dette skriver NRK.

Skuespilleren Angelina Jolie er spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger og skrev nylig en kronikk i The Guardian sammen med Jens Stoltenberg om NATO må «forsvare kvinners rettigheter».

De skrev at «NATO har ansvar og mulighet til å være en ledende beskytter av kvinners rettigheter.» NATO kan i tillegg, «bli den globale militære lederen i hvordan man kan forebygger og reagerer på seksuell vold i konflikt.» De to lovet å identifisere «måter NATO kan styrke sitt bidrag til beskyttelse av kvinner og deltakelse i alle aspekter av konfliktforebygging og løsning.»

Som kjent var det Stoltenberg som uten noen behandling i verken Stortinget eller regjeringa bestemte at Norge skulle gå i spissen for å bombe Libya. Og det endte som kjent med at Afrikas mest velfungerende stat og det landet på det afrikanske kontinentet med høyest velstand, ble fullstendig rasert og titusener av mennesker ble drept og lemlestet. Hvor mange kvinner og barn som ble voldtatt finnes det ikke tall på. Men vi vet at de krigsforbryterne som Norge og NATO støttet fortsatt finnes i rikt monn i Libya og fortsetter denne typen forbrytelser. Stoltenbergs venner i Libya plyndret også landets rike arkelogiske skatter, mens NATO bombet steder som sto på UNESCOs verdensarvliste.

Byen Tawergha med 30.000 innbyggere ble totalt tømt for mennesker i en massiv kollektiv hevnaksjon, utført av våre allierte. Menn, kvinner og barn ble fordrevet. De var for det meste svarte etterkommere av slaver, og det som skjedde med dem er blitt beskrevet av FN som krigsforbrytelser og antakelig forbrytelser mot mennskeheten.

Angelina Jolie støttet aktivt krigen mot Libya

Ikke bare har Jens Stoltenberg mange forbrytelser å svare for når det gjelder Libya. Også Hollywood-skuespiller Jolie var en aktiv støttespiller for NATOs krig.

I oktober 2011 dro hun til Libya og lovpriste landets «revolusjonære», det vil si al-Qaida-terrorister og liknende. Under besøket påsto hun at de nye makthaverne hadde utført en «revolusjon på vegne av menneskerettighetene». Det vi vet mer enn seks år etterpå er at disse jihadistene selger slaver og begår en serie grove forbrytelser, og at det aldri ble noen gjenoppbygging av det landet hennes venner ødela og voldtok. Og de fortsetter å drepe og voldta.

Krigsforbrytelsene i Syria

Etter ødeleggelsen av Libya ble våpen og jihadister fraktet direkte til Syria der disse krigsforbryterne med NATOs støtte fortsatte sine forbrytelser og der de har ansvaret for hundretusener av menneskers død og lidelser. Denne kvinnen som lånte sitt navn til forbryterne i Misrata, låner det nå til nye kriger, og igjen skal det kriges for kvinner og barn.

La dette være en advarsel. Også når det gjaldt Libya ble det sagt i det norske stortinget at det var kvinnene vi bombet for. Hver gang NATO snakker om å kjempe for kvinnene planlegger de nye kriger for å drepe enda flere kvinner. Og da gjerne med støtte fra Hollywood.

PS: Angelina Jolie er medlem av overklassens «skyggekabinett» i USA, Council on Foreign Relations.

Source: http://steigan.no/ | Foto: Emmanuel Dunand

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her