Al-Qaida står sterkere enn noen sinne! Eller…?

Det er snart 20 år siden 9/11, da tårnene styrtet i Ny York og cirka 3000 mennesker omkom. Som vi alle husker påstod den offisielle forklaringen at dette var verket til terrorister fra det muslimske, internasjonale terrornettverket al-Qaida, grunnlagt og ledet av Osama Bin Laden. Fire amerikanske passasjerfly ble – angivelig – kapret av tilsammen 19 terrorister, og dirigert av Bin Laden fra hans gjemmested oppi et asiatisk fjellmassiv. På dette tidspunkt hadde den tidligere CIA-agenten Bin Laden egentlig vært død i mange år, men pytt, slike «detaljer» skal man vel ikke hekte seg opp i?

Oppsiktsvekkende nok kjøpte en hel verden den offisielle løgnen om 9/11, og i den forbindelse må jeg innrømme at jeg aldri greier å la være å poste James Corbett’s oppsummering av den absurde offisielle forklaringen på 9/11. Så tillat meg herved å poste den på nytt:

Amerikanernes «war on terror» – krigen mot terror – ble som kjent rettferdiggjort ved at de skyldte på terrornettverket al-Qaida for det som skjedde under 9/11-hendelsen. Krigen mot terror var og er fortsatt en global kampanje som ble iverksatt den gang da, av daværende amerikanske president George W. Bush. Krigen mot terror var ment å skulle bekjempe internasjonale terroristgrupper og terrornettverk. I all tid etter 9/11 har amerikanerne bedrevet «preventiv krig» i diverse asiatiske, europeiske og afrikanske land. Blant de kanskje best kjente krigene er de i Afghanistan, Irak, Libya og Syria.

Al-Qaida ble etterhvert nedkjempet og densentralisert, men nå meldes det likefullt at terrorgruppen er tilbake – sterkere enn noen gang. Dette meldes også bare dager etter at Bin Ladens sønn, Hamza bin Laden, ble meldt død i følge 3 amerikanske talspersoner. Bloomberg siterer det amerikanske utenriksdepartementet, og sier at al-Qaida bygger seg opp igjen og virker nå sterkere enn noensinne:

«Al-Qaida og dets tilknyttede forblir like mye av en trussel mot USA som “det noen gang har vært”, etter at terrorgruppen gjenoppbygget seg selv mens USA og andre nasjoner fokuserte på å ødelegge den islamske staten i Irak og Syria, sa en tjenestemann i utenriksdepartementet.»

Bloomberg skriver også:
«Det vi ser i dag er et al-Qaida som er så sterkt som det noen gang tidligere har vært».

Katta er imidlertid ute av sekken med hensyn til hvem som skapte al-Qaida, for det gjorde nemlig den amerikanske etterretningstjenesten CIA. Akkurat som det skapte ISIS. (Det er misvisende å kalle CIA for etterretning, men dette er jo hvordan organisasjonen framstår ovenfor offentligheten. CIA driver nok etterretning, ja, men står i kanskje enda større grad for inferalske forbrytelser mot menneskeheten). Blant annet har det vært skrevet om hvordan CIA har sluset våpen og utstyr til al-Qaidas allierte i Syria, og direkte koordinert terroristenes overtagelse av Idlib.

Bloomberg skriver videre at «vi ser aktive og morderiske al-Qaida allierte overalt på kloden, inkludert i Somalia hvor al-Shabab jamnlig utfører regulære angrep inne i Somalia, og som også har begynt å angripe sine naboer, spesielt Kenya.»

Det er allikevel svært gode grunner til å ta opplysninger om det nye og vitale al-Qaida med noen klyper salt. Vi husker vel alle hvordan disse krigene har kommet i stand? For å rettferdiggjøre Irak-krigen, påstod de at Saddam Hussain hadde masseødeleggelsesvåpen. Ingen slike våpen ble funnet, så dette viste seg å være ren løgn! Susan Lindauer, en varsler som var det direkte bindeledd mellom Hussain og den amerikanske administrasjonen, fortalt at Hussain på forhånd hadde invitert amerikanerne inn i landet for å inspisere de militære anleggene i søken etter masseødeleggelsesvåpen. Amerikanerne var ikke interessert!

George W. Bush forsøkte fordrive de ubehagelige fakta om at de aldri fant masseødeleggelsesvåpen ved å forsøke fleipe det vekk:

Hva med Libya? Dette var trolig det mest velstående landet i Afrika, før den vestlige krigsmaskinen rullet inn i 2011 for å «frigjøre» den libyske befolkningen fra en påstått grusom diktator, Muammar al-Gaddafi. Landet ble bombet tilbake til steinalderen, og vesten trakk seg deretter resolutt ut. Libysk sivilbefolkning lever i dag under trussel fra diverse bevæpnede grupperinger som holder befolkningen i en konstant terrortilstand. På dette viset gikk det til at den afrikanske gull-baserte valutaen til Gaddafi aldri så dagens lys. «Alle kriger er bankenes kriger», er det noe som heter.

Så påstander om at al-Qaida står sterkere enn noen gang, er med stor sannsylighet bare sedvanlig narreri for å kunne rettferdiggjøre enda flere regimeskiftekriger i regi av den vestlige krigsmaskinen. Hvor lenge skal vi godta at denne planetens psykopatiske ledere driver dette morderiske spillet, hvor menn og kvinner i sin beste alder brukes som kanonføde? Og all denne skruppelløse galskapen kun for å oppnå enda større dominans! Pføy!

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her