Aldri ta friheten for gitt! – Gratulerer med frigjøringsdagen 8. mai 1945!

5

Den 8. mai 1945 kapitulerte Nazi Tyskland, og Norge var igjen et fritt land! For de som var ung på den tiden er minnene om hvordan det føltes å være okkupert og fratatt sin frihet ennå sterke

I dag 72 år etter, tar mange av oss friheten forrige generasjon betalte med sitt blod, for gitt. Og det paradoksale er at nettopp nå står Norge igjen i fare for å miste sin frihet.

Nok engang er det totalitære krefter som prøver å legge landet i lenker. Nazi Tyskland måtte gi tapt, men opp av ruinene steg EU – med ledere som Jean-Claude Juncker, president i Europakommisjonen og nære bånd til Nazi Tyskland.

EU har gått fra å være en handelspartner med Norge til i stadig større grad ta over styringengen av landet vårt!

Mange mener at Norge ble lurt inn bakveien i EU via EØS avtalen. Etter at det norske finanstilsynet er nå lagt inn under EU har det kommet krav fra EU om at innskuddsgarantien på 2 millioner må halveres. Og så lenge vi er medlem av Schengen samarbeidet er våre grenser like åpen som resten av EU´s yttergrenser, hvor det flommer inn millioner av såkalte flyktninger, for det meste velferdssøkende unge menn.

I går tapte Frankrike sin frihet da Emmanuel Macron vant det franske presidentvalget. Macron er globalistenes kandidat, og en garantist for åpen grenser og mer terror. Tapet skyldes i stor grad det store antall innvandrere som har fått stemmerett, som nå har blitt så mange at de kan påvirke valget i deres favør.

Det samme venter norge om ikke mange år inn i fremtiden om ikke vår asylpolitikk endres dramatisk. Om det samme skulle skje med Norge som med Frankrike, ja da har vi tapt vår frihet.

La 8. mai være en påminnelse om en ikke alt for fjern fortid, med håp om at vi gjør et riktig valg til høsten for å bevare vår frihet også i fremtiden.

Foto: Trondheim byarkiv, The Municipal Archives of Trondheim

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 250

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her