Aldri ta friheten for gitt! – Gratulerer med frigjøringsdagen 8. mai 1945!

1
23

Den 8. mai 1945 kapitulerte Nazi Tyskland, og Norge var igjen et fritt land! For de som var ung på den tiden er minnene om hvordan det føltes å være okkupert og fratatt sin frihet ennå sterke

I dag 72 år etter, tar mange av oss friheten forrige generasjon betalte med sitt blod, for gitt. Og det paradoksale er at nettopp nå står Norge igjen i fare for å miste sin frihet.

Nok engang er det totalitære krefter som prøver å legge landet i lenker. Nazi Tyskland måtte gi tapt, men opp av ruinene steg EU - med ledere som Jean-Claude Juncker, president i Europakommisjonen og nære bånd til Nazi Tyskland.

EU har gått fra å være en handelspartner med Norge til i stadig større grad ta over styringengen av landet vårt!

Mange mener at Norge ble lurt inn bakveien i EU via EØS avtalen. Etter at det norske finanstilsynet er nå lagt inn under EU har det kommet krav fra EU om at innskuddsgarantien på 2 millioner må halveres. Og så lenge vi er medlem av Schengen samarbeidet er våre grenser like åpen som resten av EU´s yttergrenser, hvor det flommer inn millioner av såkalte flyktninger, for det meste velferdssøkende unge menn.

I går tapte Frankrike sin frihet da Emmanuel Macron vant det franske presidentvalget. Macron er globalistenes kandidat, og en garantist for åpen grenser og mer terror. Tapet skyldes i stor grad det store antall innvandrere som har fått stemmerett, som nå har blitt så mange at de kan påvirke valget i deres favør.

Det samme venter norge om ikke mange år inn i fremtiden om ikke vår asylpolitikk endres dramatisk. Om det samme skulle skje med Norge som med Frankrike, ja da har vi tapt vår frihet.

La 8. mai være en påminnelse om en ikke alt for fjern fortid, med håp om at vi gjør et riktig valg til høsten for å bevare vår frihet også i fremtiden.

Foto: Trondheim byarkiv, The Municipal Archives of Trondheim

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene.

Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av våre leseres støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende...

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

 

 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR