Anti-norsk stand-up komiker avslørt – betalte Stockholm-terroristen for ulovlig arbeid

6

Det er journalisten Katerina Janouch som først publiserte opplysningene på sin blogg, hvor hun konstaterte at Özz Nujens søster og far under høsten 2015 overførte 85.000 kroner til den mistenkte muslimske terrorister.

Det dreier seg i all hovedsak om svart vasketjeneste ved eiendommer som eies av Özz Nujen. I forundersøkelsen mot Rakhmat Akilov fremgår det at han aldri registrerte inntektene til svenske myndigheter.

Nujen er kjent for å være en svært aggressiv og rasistisk stand-up komiker som bruker sin etniske bakgrunn og påstanden om at Sverige er et rasistisk land for å tjene millioner av kroner.

Les også: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – minst 4 døde – 15 skadet

I avhør informerte Akilov også selv at han «jobbet der på Gotland svart i et par måneder», med å male og rengjøre.

Til den svenske avisen Expressen opplyser Özz Nujen allikevel at han «ikke vet noenting», og henviser til sine familiemedlemmer.

Jeg forstår ingenting, sier han.

På Twitter sier den radikale nasjonalistiske kurdiske komikeren følgende etter avsløringen:

Angående eiendommen på Gotland. Jeg vet ingenting om det. Alle kontrakter og kontakter med ulike firmaer, bygningsarbeidere og håndtverkere har blitt tatt vare på av min familie, som var prosjektledere der. Så jeg vet faktisk ikke mer og kan ikke heller svare på noen spørsmål om det.

Özz Nujen eier privat flere eiendommer på Gotland. Via sitt firma Nûjen Media AB kjøpte han i 2015 Gazeliegården i Tingstäde på Gotland.

Frieord skrev i april i fjor om hvordan den muslimske terroristen oppholdt seg ulovlig i Sverige da han begikk terrorangrepet i Stockholm:

Fra Frieord:

Skulle vært utvist

Rakhmat Akilov (39) kom til Sverige i 2014, men fikk avslag på asylsøknaden sin. Han fikk et utvisningsvedtak i 2016, men ble ikke tvangsutsendt og oppholdt seg ulovlig i Sverige.

Men det var ikke bare drapene, skadene og de fysiske ødeleggelsene som sjokkerte det svenske samfunnet og laget arr for all ettertid. Også kostnadene for pågripelse, arrest, advokater, legeundersøkelser, psykiatiske undersøkelser, mat, medisiner og livstid i fengsel vil koste svenske skattebetalere hundrevis av millioner av kroner.

Og Akilov er altså bare en av 2.000 jihadister med terrorpotensiale. Akilov var ingen ingeniør eller kriminell mesterhjerne. Han stjal en lastebil og kjørte den ned en gate.

Angrep Jens Stoltenberg på Skavlan

I Norge er Nujen mest kjent for sine angrep på tidligere statsminister Jens Stoltenberg under et Skavlan-intervju.

Han er også en radikal kurdisk nasjonalist:

– Jeg er villig til å dø for Kurdistan, skal han ha sagt under et intervju på TV3.se.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zRN63GPivhg]

Det finnes også informasjon om at Nujen skal ha truet en kvinne på offentlig transport.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wuGZs6BEUjk]

The post Anti-norsk stand-up komiker avslørt – betalte Stockholm-terroristen for ulovlig arbeid appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Jörgen Jarnberger

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

06

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her