ÅPENT BREV TIL FRP: DET ER IKKE FOR SENT Å SNU!

Jeg har en gang stemt på Carl I.Hagen FRP,men da Siv hadde dårling omgang med ¨SANNHETEN¨i f m sex-skandalen til Søviknes og da partiet etter hvert glemte sine RØTTER forsvant min interesse for partiet.

I tillegg har de siste ukers oppslag om ¨PARTIPISKEN¨, et dumt og feilaktig forsøk på å straffe ¨utbryteren¨, og e-post skandalen REPPE/SANDBERG nærmest vært en søknad om ikke å bli stemt på 11.september! FRP bør gå i dybden når det gjelder FISKERINÆRINGEN og UMIDDELBART få nullstillt tidligere Regjeringers snikprivatisering av fiskerettighetene til finanskapitalen og store privateide selskaper.

Det ser for meg ut til at Sandberg er mer opptatt av å skrive en ny BOK og å skaffe seg en fremtidig AMBASSADØR stilling,enn å gjøre en god jobb som FISKERIMINISTER! Våre politikere har misbrukt velgernes tillit over tid, sviktet GRUNNLOVEN og konsolidert sin MAKT ved stilltiende å ha dannet et ¨POLITISK KARTELL¨! De politiske partiene kritiserer selvsagt hverandre,men når det kommer til konsolidering av egen makt og beskyttelse står de samlet i et ¨POLITISK KARTELL¨- ref RIKSREVISJONEN,mest sannsynlig også Stortingets Kontroll og konstitusjonskomite og beskyttelse av departementsansatte!

MAKT avler som kjent MAKT eller som den engelske filosofen Edmund Burke sa: ¨Den som er blitt beruset av makt og har hatt fordel av den, om så bare for et år, kommer aldri til å oppgi den frivillig.¨ Det siste eksempelet på en slik utvikling av et politisk parti i Norge er nettopp FREMSKRITTSPARTIET – ett parti som oppnådde 31.6 % på enmeningsmåling i september 2000 og 30.6 % i 2002, ble etter hvert ¨beruset¨ av sin nye makt og etter å ha blitt noenlunde ¨stueren¨ stilltiende meldte seg inn i ¨KARTELLET¨! Hadde partiet ikke glemt RØTTTENE DET BLE TUFTET PÅ VILLE DET LETT KUNNE HA BLITT VALGETS OVERRASKELSE I 2017!!Det er synd at partiet har glemt sine RØTTER og SVIKTET sine velgere – spesielt i år når det er så mangt å rydde opp i. Det er ennå håp hvis det fortsatt finnes DEMOKRATISKE KREFTER OG POLITISK VILJE I PARTIET som vil sørge for en kursforandring i løpet av valgkampen!

I min hovedartikkel skrev jeg blant annet: ¨ Er en lov, forskrift eller etablert praksis urimelig, bør den forandres! ¨ Dette var kortversjonen som fenget FRP velgerne da partiet ble stiftet! Å miste dagens beste ministre – Listhaug og Solvik Olsen – vil bli et stort tap!

HVA MENER JEG MED ¨Å SNU¨?: Meld FRP ut av ¨KARTELLET¨og be VELGERNE OM UNNSKYLDNING FOR AT FRP HAR GLEMT SINE RØTTER REVIDER PROGRAMMET VEDR LOKALDEMOKRATIET,OLJEBORING (LoVeSe),FORSVARET og ikke minst STØTT FORSLAGET OM Å FÅ RIKSREVISJONEN I TAKT MED GRUNNLOVENS TEKST & ÅND samt sørg for at DEPARTEMENTENE,HELFO og NAV blir ISO 9001 sertifisert. BEKREFT AT NÅ VIL FLG FÅ PRIORITET I TILLEGG TIL INNVANDRING: ¨ Er en lov, forskrift eller etablert praksis urimelig, bør den forandres! ¨ Hvis FRP ikke ¨snur¨ er jeg redd for et ensifret resultat i September og slik jeg ser det fremtidige politiske landskapet i Norge kan t o m partiet forsvinne når INNVANDRING ikke lenger vil stå øverst på den politiske agenda!

Kjell-Olav Pettersen | Foto : Erlend Aas

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her