Åpent brev til Sumaya Jirde Ali

Nok er nok Sumaya Jirde Ali

“Spaltist Sumaya Jirde Ali føler seg uvel når Frp-topp Per Willy Amundsen snakker om å beskytte den etnisk norske befolkningen mot innvandrerfamilier med mange barn.”

En stor del av den Norske befolkningen føler seg uvel når du, Jirde Ali, kontinuerlig kaller oss for rasister i vårt eget land.

Bakgrunn for saken:
“Amundsen (Frp) vil innføre kutt i barnetrygden for alle familier med flere enn tre barn, og sier rett ut at tiltaket vil være rettet mot innvandrerfamilier, særlig somaliske familier. Den tidligere statsråden sier at en slik ordning «først og fremst vil ha betydning for store innvandrerfamilier som har et stort antall barn, hvor fødselsproduksjonen er høy».
– Det gjelder særlig somaliere, som ligger på topp, og har et langt høyere barnefødselstall enn det etniske nordmenn har, sier Frp-toppen, som forklarer at han deler statsminister Erna Solbergs bekymring om dalende fødselsrate i Norge – men kun for etnisk norske.
– Løsningen er ikke enda høyere innvandrerbefolkning. Tvert imot må vi sørge for at den etnisk norsk befolkningen vedlikeholdes, sier Amundsen.” (ref: VG)

Dette har fyrt opp Jirde Ali og hennes meningsfeller. Som vanlig klarer de ikke føre en konstruktiv debatt, men kaster om seg med rasisme-anklager i hytt og pine. Jirde Ali har tydelig ett “horn i siden” til den Norske befolkningen, spesielt de som stemmer FrP.
Offerrollen inntar hun støtt og stadig hvis noe ikke passer henne .
Jeg har gjentatte ganger forsøkt nå frem til henne med en rekke spørsmål om hvor hun står, men aldri fått svar.

I et tidligere åpent brev skrev jeg dette:
———
“Kjære Sumaya Jirde Ali.
Det er med skrekk jeg hører hvordan du ønsker å kneble tilhengerne til Sylvi Listhaug, og at du ønsker at Sylvi skal ta avstand til OSS.
Hva har vi gjort som er så galt at du hater oss så mye ? Hvorfor vil du kneble de som ikke er enige med deg? Jeg synes du burde være takknemlig og ydmyk som får lov å bo i ett land med demokrati og ytringsfrihet.

Holdningene du står for er med på å undergrave ytringsfriheten. Folk føler seg kneblet da rasismekortet sitter veldig løst hos deg og dine meningsfeller. Hva med å ta ett oppgjør med din egen kultur, somaliske menn og konservativ Islam? Hva med den sosiale kontrollen som forgår i ditt miljø? Synes du slikt passer inn i vår kristne kultur?

Du sier du er utsatt for hets og rasisme, men hva er det du gjør mot oss? Det er hets og rasisme! Tenk litt over det!”
———

Bakgrunn for saken :
19. oktober 2017 deltok Sumaya Jirde Ali i Debatten på NRK. Mens Europas byer og forsteder erobres gate for gate, tillater hun seg å opptre klandrende overfor Listhaug. I tillegg stigmatiserer hun også etnisk norske menn i programmet. Hvite, middelaldrende norske menn. Disse hevder hun må skaffe seg kunnskap om skikker og kultur. I praksis mener hun islamsk kultur.

FrP-velgere (uansett kjønn og alder) har hun åpenbart heller ikke mye til overs for. Med separatistisk, islamsk bekledning rakker hun ned nordmenn og Listhaug (kafir). Jirde Ali har heller ikke lært seg forskjellen på dissens og underminering. Fordi det er “umuslimsk”.
Ønsker hun norsk pasifisme ovenfor islam? Ønsker hun at Norge skal legge til rette for bygging av enda flere moskeer? Ønsker hun enda mer Koran-undervisning for “nordmenn” på opphold i sine muslimske hjemland? En 1400 år gammel islamundervisning?
Ønsker hun enda flere æresdrap og kjønnslemlestelser? Ønsker hun at kona plutselig skal møte på kone nr. 2, 3 eller 4 i en familiesammenkomst? Ønsker hun at lavalderen for ekteskap skal være 13 år?

Hva med henteekteskap, såkalt arrangerte ekteskap? Og hva med familiegjenforeninger og fødselsrater som til slutt vil gjøre etnisk norske til et mindretall? Vil hun at det opprettes flere Koranskoler i Norge? At kvinner skal bli skutt, steinet, brent levende eller vansiret? Er avkapping av hender og føtter en all right avstraffingsmetode?
Halshugging, hva med det? Hva med forfølgelsen av homofile? Ønsker Jirde Ali at alle, barn som voksne, skal kle seg som henne – i islamuniform? Ønsker hun at kvinnene skal fortsette å ha sin underordnede rolle, og utsettes for omskjæring og disiplinær vold? Vil hun ha selvmordsbombing og videreføring av en islamsk dødskult i Norge? Ønsker hun at jihad-terroren skal få utvikle seg videre i Norge?

Over 41% av elevene i Oslo skolekrets har fremmedspråklig bakgrunn. Ved 58 grunnskoler er norskspråklige i mindretall. Det fremmes stadig nye krav om islamske særrettigheter. Norge har sine muslimske bønnerom på arbeidsplasser og skoler, herunder universitetes gymnastikksal i Oslo. Vi har også egne gravplasser, Ramadantilpasning av det norske samfunn, islamske klær i offentlig tjeneste, halalslaktet mat i fengsler, sykehus, skoler og barnehager. Undervisning på skolekjøkkener utelukkende i matlaging som ikke inneholder svinekjøtt. Separat, kjønnsdelt gym- og svømmeundervisning. Ståtoaletter (hull i gulvet) som på Postens Østlandsterminal på Lørenskog.

Dette er bare noe av det vi har her på berget. Med mer enn hundre islamske foreninger i Norge, synes oppegående nordmenn at nok er nok. Så får heller Jirde Ali mislike det.

Hvor var (er) muslimers fordømmelse av 11. september 2001? Protesterer muslimer i Norge på at etterlatte til selvmordsbombere og drapsmaskiner med mengder av jødiske/israelittiske liv på samvittigheten tilgodeses med millioner av kroner? Og at palestinerne jevnlig holder minnesmarkeringer for terroristene?
Tar Jirde Ali avstand fra at araberne hedrer terroristene? Tar hun avstand fra glorifiseringen av terrorismen? Bare for å ha nevnt noe.

Venstresiden i Europa (som i Norge) gir islam frie tøyler. Listhaug og FrP tar i stedet ansvar i innvandrings- og integreringsspørsmål. Det dreier seg om vår sikkerhet, fremtidige verdier, kultur og økonomiske bæreevne. Jirde Ali må derfor regne med stor motstand fra Listhaug, FrP – velgere og andre normalt oppegående mennesker med kunnskap om islam. Hennes ønske om kurs og opplæring må i stedet rettes til helt andre grupper.

Islam gjør mange av oss utrygge. Når man leser i Koranen, Hadith (og Sira) og kjenner islams krigs- og erobringshistorie, så kjenner man lusa på gangen. Hvis man har vilje og evne til å forstå årsaken til hendelsene i land hvor islam dominerer, så er man ikke dummere enn at man gjenkjenner det som nå sprer seg i Europa (og Norge). Det er islamske lederes strategi, med full støtte fra vestlige multikulturelle virkelighetsfjerne drømmere. “Norsk islam” (Euroislam for den saks skyld) finnes ikke i Koranen. Det er kun et fantasifoster. Islam er islam. Punktum.

Islam er ikke Europas religion og ikke Europas kultur. Istedenfor å kritisere Listhaug og FrPs velgere, burde Jirde Ali reflektere over tilstandene i muslimske land. Takket være FrP, helt siden 1977 med Carl I. Hagen og nå Sylvi Listhaug, har Norge ført en ansvarlig innvandrings- og integreringspolitikk. Vi har derfor (så langt) unngått svensketilstander.

Det blir for grovt å rakke ned på FrP og Listhaug. Hvis Jirde Ali er så misfornøyd med det hun opplever her i Kongeriket, så bør hun alvorlig overveie å reise hjem til sitt opprinnelsesland.

Nok er nok nå, Jirde Ali.

Lena Andreassen.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

3 KOMMENTARER

  1. Utlendinger som kommer hit til landet og får sin plass i våre medier pga sin holdning,- gjør seg selv en bjørnetjeneste,- fordi folket i Norge som har våknet og valgt side i debatten om forræderiet som begås innad i landet,- automatisk og kun finner dere innvandrere på fiendens kanaler ut til folket,- og dere eksponerer dere som våre fiender. Ikke noe rasistisk å si noe slikt som jeg gjør her, det er bare fakta!! Og regn med at dere går med i det samme dragsuget som våre svikere som gir dere plass på fake news kanalene nordmenn er belemret med,- men bare en idiotbefolkning lar dette pågå lengre enn det kommer til å gjøre,- OG VI SER DERE SAMMEN MED VÅRE HJEMMEDYRKEDE FIENDER/SVIKERE! SKJØNNER DERE DET?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her