Avgiftspartiet KrF og de tre borgerlige stemmer for «dødsgebyret»

20
68

De fire avgiftspartiene Høyre, Venstre, Frp og KrF stemte for å innføre det såkalte «dødsgebyret» som opposisjonen kraftig har advart mot. KrF som tidligere har hevdet at de er mot avgiften, bløfffer og lyver overfor sine velgere.  KrF har lenge rast mot regjeringens dødsgebyr, og lenge har det vært klart at det er flertall på Stortinget mot å ta 1.130 kroner for en skifteattest, slik den borgerlige regjeringen ønsker. Men da Sps forslag om å stanse gebyret ble behandlet i Stortinget tirsdag kveld, stemte partiet nei. «KrF har ført folk bak lyset, partiet sa de skulle hindre dette, sier Aps leder i justiskomiteen. Siv Jensen har etter at hun kom i posisjon forandret synspunkter på nær sagt alt, og kritikere omtaler Siv Jensen som Norges ukronede avgiftsdronning.

Siv og Erna lever godt med vissheten om at 150 000 nordmenn ikke alltid har råd til mat

Under den borgerlige regjeringen og med KrFs støtte har denne regjeringen slått alle rekorder på innføring av avgifter. Velgere som stemte borgerlig i håp om en mer moderat avgifts-politikk kan i sannhet føle seg lurt, for Norge har aldri hatt flere og høyere avgifter enn under den borgerlige regjeringen. Siden 2013 har regjeringen innført en ødeleggende flysete-avgift, sukkeravgift, stadig flere bomstasjoner, og vi har nå prisrekord på drivstoff. Regjeringen forsøkte også å innføre en avgift på handleposer, den såkalte «Siv Jensen posen», men den avgiften falt i fisk. I stedet har vi fått skyhøye avgifter på sukkerholdige produkter, flyturer og nå den omstridte dødsavgiften. Dermed er det bare å gratulere den borgerlige regjeringen med ny avgiftsrekord mens pensjonister, uføre og andre fattige får stadig mindre kjøpekraft. Stakkars norske velgere. Lar seg bløffe igjen og igjen.

Source: Søkelys.com

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

20 KOMMENTARER

 1. Venstresiden og alle andre “kommentatorer” har enten dårlig minne eller hensikt å sverte regjeringen.
  Her trekkes “dødsgebyret” igjen fram som en stor sak støttet av opposisjonen, men regjeringen har fjernet ARVEAVGEIFTEN – som i kroner og ører virkelig betyr noe for folk, som betyr at arvinger kan beholde f.eks. familiehytten uten å måtte selge grunnet arveavgiften! Det pekes det ikke på! Kanskje for positivt for regjeringen, – og for negativt for opposisjonen – som var imot å fjerne arveavgiften. Kostet for mye for staten å fjerne avgift på arv iflg. AP!

  • Det er ikke alle som har noe igjen til arv, det finnes også de som dør ifra gjeld, og “dødsgebyret” gjelder for alle…..Så det er alltid de med minst denne regjeringen “straffer”, det kan du rett og slett ikke komme deg vekk fra.

  • Ann Karin Simonsen : Verden vil som regel være urettferdig mot noen. Siden denne regjeringen lar dette gebyret gjelde alle så er det rettferdig om betalingsevnen er forskjellig!

   Du tilhører antakeligvis “den røde horde”, og er derfor vanskelig å få overbevist om at din påstand og beskyldning er helt feil. Det er ikke alltid “de med minst denne regjeringen straffer”. De har sørget for bedre pensjon for minstepensjonistene, redusert samordningsranet med 50%, en bedre fysioterapi-ordning for kronikere, gitt skattelette til alle med årslønn fra kr. 650000 og nedover og berget en del av skattefradraget for kronisk syke m.m..

   AP og de rødgrønne gjorde akkurat det du påstår denne regjeringen gjør, – tar fra de som har minst!
   Eksempler: Reduserte alle pensjoner med 0,75% – bare FrP stemte mot. Fjernet skattefradraget for “store sykdomsutgifter” for kronisk syke. Fjernet også skattefradraget for transport for uføre. Bortfall av begge disse fradragene rammet syke/uføre meget hardt – for noen et økonomisk tap på tusenlapper pr. måned! Sigbjørn J. var klar i sin tale: -Overføringene fra velferdsordningene måtte ned! Dette galdt imidlertid ikke migranter, asylsøkere og flyktninger – rettferdig?

  • De fleste – også “mannen i gata” – har fått det bedre under denne regjeringen. Har du glemt at Støre lovet økte skatter med 17 milliarder og nye avgifter i en ukjent størrelse?? Hvem tror du dette ville ha rammet? Under nåværende regjering har gjennomsnittsfamilie fått kr. 10 000 i skattelette – din konklusjon og påstand er derfor feil! Hører for mye på den sosialistiske løgnen og klagesangen!

  • Trygve Sælid det er mye jeg ikke har glemt og det under denne regjeringen har jeg tapt 1000.- så det var den skattelette jeg fikk så her må du nok snu om. Men bare fortsett å tro på denne regjering for oss som er uføre vi blir trøkke lengre og lengre nedover. Så det er vel ikke noe rart at vi hyler som merker det på kroppen… eller er det slik det skal være. Pensjonistene har vel ikke helt fått det de har krav på men det er vel også greit…

 2. Norgesavisen… Der mistet dere mange lesere der, også meg. Disse påatandene viser at dere er svært arrogante og uegnede til å sette dere inn i hva som faktisk er gjort av hvem. Dersom dere leser protokollene kommer det frem hvem som har stemt for hva, men det er vel lettere å bare mene noe enn å grave litt i fakta..

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR