AVSLØRT: Hillary Clinton rystes av alvorlige anklager – bestilte angrep på Trump – solgte atommateriale til Putin og Russland

7
0
Russian President Vladimir Putin (L) welcomes US Secretary of State Hillary Clinton during the Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) Summit in Russia's far eastern port city Vladivostok on September 8, 2012. Australian AFP PHOTO / POOL (Photo credit should read MIKHAIL METZEL/AFP/GettyImages)

Det fremkommer også at ekteparet Clinton mottok «donasjoner» fra Russland med det formål å selge amerikansk uranproduksjon til Russland, donasjoner som ekteparet lovet Barack Obama å fremlegge for det amerikanske folket, men istedenfor mørkla.

Den såkalte «Donald Trump-Russia Dossier«, er en rapport skrevet av en tidligere britisk spion og inneholdt ubekreftede rykter om at Donald Trump samarbeidet med Russland under presidentvalgkampanjen.

Trump har hele tiden nektet for anklagene. Ingen bevis har heller blitt lagt frem som indikerer at anklagene har vært sanne. Det viser seg nå at Hillary Clinton og det Demokratiske partiet finansierte denne rapporten som mange mener var en svartmalingsrapport med minst ni millioner dollar.

Les også: Krigshisseren Hillary Clinton: «Omring Kina med missilforsvar»

Ifølge nylig avdekket informasjon så ble selskapet Fusion GPS hyret inn for å gjøre grunnarbeidet i rapporten. Fusion GPS ansatte deretter igjen Christopher Steele for å slippe rapporten under Steeles eget navn, ettersom Steele er en tidligere spion koblet opp mot britiske MI-6 og dermed hadde troverdighet.

Clinton og det Demokratiske partiet betalte Fusion GPS i flere måneder innen valget og frem til valgdagen, med det formål å produsere rapporten og slippe den med hjelp av Steele før valgdagen. Dette for å øke Clintons sjanser for å vinne presidentvalget.

Både internasjonale og norske medier gikk fem på og delte energisk den falske informasjonen om Donald Trump da den ble lekket av Hillarys kampanje.

Les også: Valgnatten: Hillary Clinton gikk amok – skrek ukvemsord og kastet ting bak kulissene

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Uran-affæren – Hillarys forbindelse til Putin

Les også: Hillary rystet av ny FBI etterforskning – eposter funnet hos sex-skandalisert politiker

Dette er ikke den eneste skandalen som nå kommer frem om Hillary Clinton. Allerede i 2015 rapporterte New York Times at Clinton Foundation hadde mottatt store pengesummer fra Russland i forbindelse med en uranaffære, en nyhet som umiddelbart ble dysset ned. Nå har den kommet frem som følge av de andre avsløringene.

Ifølge de nye avsløringene skal ekteparet Clinton under president Barack Obama mellom 2009 og 2013 har mottatt flere millioner dollar fra Russland i «donasjoner» for å hjelpe Russland å kjøpe seg inn et selskap i Canada, som er deleiere uranproduksjonen i USA.

Hillary og Bill Clinton har dermed aktiv hjulpet Russland med å bli eiere av oppimot 20 prosent av den amerikanske uranproduksjonen som ligger som grunn for atomvåpenproduksjon.

Les også: Bill og Hillary Clintons korrupte veldedighetsorganisasjon legges ned

Det amerikanske justisdepartementet under Obama forbød FBI å uttale seg om dette – med bakgrunn i at man ville skjule informasjon for det amerikanske folket som kunne skade Hillary Clinton under presidentvalgkampanjen.

Donald Trump har nå løftet på det forbudet, slik at FBI kan vitne om hva de kjenner til om uranaffæren og koblingene til Clinton Foundation.

Ekteparet Clinton anklages for å ha lurt det amerikanske folket og for å ha løyet til Barack Obama. Den sistnevnte anklagelsen bygges på at Hillary og Bill hadde lovet Obama at alle donasjoner til Clinton Foundation skulle fremlegges offisielt.

Det løftet ble altså ikke overholdt, da ekteparet Clinton mørkla donasjonene fra Russland i forbindelse med «uran-affæren».

Les også: WikiLeaks: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert av de samme pengene fra Saudi-Arabia og Qatar

Relatert:

  • Hillary Clinton kalte afroamerikansk tjener for «ni**er»
  • Hillary avslørt som rasist, homo-motstander og for mur mot Mexico
  • Se Hillary Clinton bli båret inn i bilen av sikkerhetsvakter
  • Hillary Clinton ønsket å drepe Wikileaks-gründer Julian Assange med drone
  • Julian Assange: «Hillary Clinton er hevet over loven»

The post AVSLØRT: Hillary Clinton rystes av alvorlige anklager – bestilte angrep på Trump – solgte atommateriale til Putin og Russland appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Mikhail Metzel

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

7 KOMMENTARER

  1. Tror ikke Trump var det verste valget altså. Enn om hun dær har kommet til makta? Hva tror dere har skjedd i nord Korea for lenge siden da? ?
    Det er nå kun 3 land igjen som ikke blir styrt av verdens banken til rotc, nord Korea, Cuba og Iran ?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR