Bli skribent i Norgesavisen.no

Du som har levd en stund husker sikkert historier dine foreldre fortalte deg om 2. verdenskrig og nazismen.
Som en samfunnsengasjert nordmann eller kvinne som føler ansvar for barn og barnebarn, har du nok også fått med deg de store samfunnsmessige endringene Norge står oppi med begge beina;
- sterk innvandringen fra muslimske land
- mindre lokal demokrati og stadig mer makt til EU
- lave fødselstall blant oss nordmenn.

Bli skribent i Norgesavisen.no

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en hyggelig snakk. Du kan skrive under pseudonym om du vil.
Skriv kort om hvem du er, din bakgrunn, og hva du kunne tenke deg å skrive om
  • Andel etnisk fødte nordmenn og kvinner
Statistisk Sentralbyrå melder om at nordmenn vil bli en minoritet i eget land rundt år 2050 og at andelen nordmenn være omlag 25% i år 2100.

Norgesavisen har tidligere skrevet om innvandring og befolkningsutviklingen her i landet, og forklart hvordan masseinnvandringen kan sees i sammenheng med Barcelona avtalen og Gro Harlem Brundtlands innsats for å få Norge inn i EU via EØS avtalen.

Innvandring til Norge kommer hovedsaklig fra muslimske land, noe som kommer til å endre den demografiske sammensetningen i Norge dramatisk i løpet av få tiår.

Selv om det bor mange polakker og svensker i Norge, er den muslimske befolkningen i dramatisk vekst her i landet på grunn av høye barnekull og familiegjenforening.

Dette betyr at Islam kommer til å bli den største religionen i Norge i løpet av få år, og at Islam om ikke lenge kommer til å ta over styre av landet da Islam ikke bare er en religion, men også politikk og ideologi.

Islam er så langt fra å være en fredens religion som det er mulig å komme. Faktum er at Islam er en dødskult som kommer til å gjøre livet for kommende generasjoner nordmenn svært vanskelig.

Dersom prognosen fra Statistisk Sentralbyrå skulle vise seg å være reell, og mye tyder på det da utviklingen i virkeligheten går raskere enn prognosen tilsier, vil vi som kaller oss nordmenn ha mistet vårt fedreland for alltid. Sammenlignet med Islam blir nazismens grusomheter små. Og på samme måte som våre foreldre og besteforeldres største kamp var mot nazismen, er vår tids kamp bekjempelsen av Islams blodige ideologi.

Hjelp Norgesavisen.no advare befolkningen om denne utviklingen

Våre politisk korrekte medier har i mange år gjort det som har vært mulig for å holde skjult det faktum at det norske folk er i ferd med å dø ut. Hjelp oss i Norgesavisen nå ut til befolkningen med nyhetssaker som politisk korrekte aviser og TV stasjoner ikke skriver om.

Bli skribent i Norgesavisen.no

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en hyggelig snakk. Du kan skrive under pseudonym om du vil.
Skriv kort om hvem du er, din bakgrunn, og hva du kunne tenke deg å skrive om