BLINKSKUDD FRA ANNE SUNDE!!

3

Man skal være forsiktig med å dra paralleller, men dessverre ser jeg et mønster jeg ikke liker. Hitler samarbeidet med muslimer; brothers in arms.

Merkel tok imot dem med åpne armer nå og til tross for problemene det har medført, blir hun tiljublet av tyskerne og mange lanserer henne som leder for hele Europa. Ekstra populær er hun blitt fordi hun bruker kjeft på Trump.

Trump har ingen politisk erfaring, han snubler og sier og gjør en del dumme ting. Pressen produserer feil på ham i tillegg. Der er da vitterlig en del amerikanske presidenter som har gjort mye dumt gjennom tidene og er tvers gjennom korrupt uten at de har fått gjennomgå det Trump har.

Det er nok å nevne Nixon og Clinton. Dette er høyt spill, men Trump er ikke dum, han lærer og han har makt…så får vi se hvem som trekker det lengste strået.

Det er muligens å dra det litt langt, men jeg har undret meg på om Merkel tenker å bruke muslimene for å få Europa i kne så hun får makt over alliansen. I så fall driver hun høyt spill hun også. Så langt virker det som hun manipulert tyskerne til å glemme at det er hun som har invitert disse terroristene som sprenger folk i Tyskland….eller får ikke tyskerne vite slikt slik de hevder at de ikke visste om konsentrasjonsleirene? Hitler var syk og narkoman.

Hvilken unnskyldning har Merkel?

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 250

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her