Bodnariu barna snart gjenforent med sine foreldre

0

De fire Bodnariu barna er ennå ikke gjenforent med sine foreldre, men dette vil forhåpentlig skje ganske fort. Dette sier en representant for familien til Søkelys. Som kjent ble det nylig slått fast at barna skulle tilbakeføres til sine biologiske foreldre, men dette har ennå ikke skjedd. I følge Bodnariu familien vil dette skje snart og det er bare snakk om litt tid før hele familien igjen er samlet. Som kjent ble barna kidnappet av norsk barnevern uten tilstrekkelig grunn i fjor høst og over hele verden har det pågått en kampanje mot norske myndigheter. Selv om slaget om Bodnariu nå er vunnet, viser en demonstrasjon som ble gjennomført i Oslo lørdag, -at kampen mot barnevernet må fortsette. Det som trengs her i Norge er et “barne og familie vern” som jobber for familien som en Gudgitt størrelse og som kun i ekstreme tilfeller fratar foreldrene deres barn.

Source: Søkelys.com

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 250

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her