Bør Norge si opp EØS avtalen? Si din mening!

27
371

Bør vi her i Norge ha en folkeavstemming for å stemme om vi skal si opp EØS avtalen og heller inngå en normale handelsavtale med EU slik blant annet Sveits har?

Det er lite som skiller EØS avtalen fra et fullt EU medlemskap, foruten at Norge ikke har noen medbestemmelse når viktige beslutninger skal tas.

Det er i seg selv oppsiktsvekkende at Stortinget har akseptert å avgi suverenitet og selvråderett for å få lov til å handle med EU! Dette kan vi takke Gro Harlem Brundtland og Jonas Gard Støre for, som først meldte Norge inn i EU før folkeavstemmingen i 1994 der folket stemte NEI, og deretter omgjorde EU medlemskapet til en EØS avtale.

Les også den horrible historien til Synnøve Fjellbakk Taftø, som ble sperret inne på mentalsykehus for å advare om at EØS avtalen var grunnlovsstridig!

En helt vanlig samarbeidsavtale mellom Norge og EU uten noen form for suverenitetsavgivelse burde vært inngått i 1994 tilsvarende avtalen Sveits inngikk på samme tid.

Med BREXIT og Storbritannias NEI til videre EU medlemskap har tiden kommet til å tenke nytt!

Hva synes du? Bør Norge melde seg ut av EØS avtalen? Si din mening i spørreundersøkelsen under:

[socialpoll id="2370008"]

Støtt Norgesavisen.no – gi en donasjon

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 10,000

27 KOMMENTARER

  1. Si opp avtalen det skulle være unødvendig den er jo et falsum fra gro Harlem bruntland og Jonas gar støre jeg trodde forbrytelser kunne straffes og fjærnes med et pennestrøk, men så er det jo det med bukken og havresekken. Hadde det vært noe tak Frps politikk så hadde de fått fengslet gro og jonas omgående de er ansvarlig for livet til Synnøve Fjellbakk Taftø som kun ønsket å følge folket sin stemme de sa nei til EU.

  2. La oss starte med å si opp Schengen-avtalen. Deretter kan v se på EØS. Hvis den ikke er klart til vårt beste er det naturlig å si opp den og.

  3. EØS-avtalen er særdeles lukrativ – for EU. EU har mange handelsavtalar, men ingen som er så gunstig for EU som EØS-avtalen. Politikarar som seier han må “reforhandlast” er enten idiotar eller lygarar. EU vil aldri gå med på det. Avtalen må seiast opp. Så kan vi, med grunnlag i den då gjeldande handelsavtalen frå 1972, forhandle med EU om balanserte tillegg til avtalen.

    Så – UT AV EØS og UT AV SCHENGEN!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR