Bør vi akseptere venstresiden?

Forestill deg en innavlet og hyper-nepotisk gruppe «mennesker» som tror de har mandat til å styre samfunnet du lever i. Som tror de har mandat til å tyrannisere og drive organiserte personforfølgelser.

En slik gruppe vil unektelig være vanskelig å ha sympati med.

Akkurat sånn er det med kulturmarxister i Norge. Den såkalte venstresiden.

Særlig innen sekteriske bevegelser som Arbeiderpartiet og Human-Etisk Forbund finner vi disse odiøse figurene. En finner også noen av dem innen grupperinger som Sosialistisk Venstreparti, Rødt (AKP m-l) og Kvinnegruppa Ottar. For å nevne noen eksempler. Det finnes langt flere slike grupperinger.

Propagandaen og løgnene deres publiseres på nettsider som «Radikal Portal» og «Minervanett». Mye publiseres også på hjemmesiden til terrororganisasjonen «Antirasistisk Senter». Sistnevnte er en organisasjon som flere ganger har vært i politiets søkelys, blant annet fordi de fungerer som en kommandosentral for voldsvenstre. For bare noen uker siden ble terrororganisasjonen politianmeldt av en konservativ norsk politiker som opplevde trusler fra miljøet.

Disse djevlene søker med alle tilgjengelige midler å gjøre Europa til et multikulturelt helvete. Et helvete hvor de selv har definisjonsmakt, og hvor de fritt kan tyrannisere den hvite befolkningen.

Forbrytelser mot kommunismen

Miljøene driver utenomrettslige avstraffelser av mennesker som har andre meninger, som ikke deler den autoritære ideologien deres, eller som sier dem imot. Innad i miljøene hersker en bestialsk fryktkultur. De som roter seg inn i disse miljøene lever ofte i konstant frykt for å havne på «feil» side. Så de forsøker etter beste evne å innordne seg i rekkene. Utstøtte og utbrytere fra disse miljøene blir ofte utsatt for grov trakassering. Ofte i form av trusler, karakterdrap, løgnspredning, vold, utpressing og skadeverk. De blir behandlet litt etter samme modell som kommunistene i Sovjetunionen behandlet dissidenter og utbrytere.

I løpet av de siste årene har miljøene på venstresiden i Norge fokusert stadig mer på voldsbruk. Venstreekstreme grupperinger arrangerer kampsporttreninger, slik at venstresiden kan bruke vold mot politiske motstandere og utbrytere fra egne organisasjoner.

Innen flere av disse miljøene florerer det også med andre former for kriminalitet. Eksempelvis dop og narkotika. Rusbruk blir ofte idealisert og sett på som en viktig del av identiteten til miljøene på venstresiden. Miljøet rundt organisasjonen Human-Etisk Forbund har i løpet av de siste årene opplevd flere heroinoverdoser. Noe som har blitt skrytt av på ekstremistiske bloggnettsteder som Minervanett og Fri Tanke.

Forherligelse og idealisering av rusbruk blant miljøene ute på den såkalte venstresiden har åpenbart ført til dype personlige tragedier for dem som roter seg inn i disse miljøene.

Og vi tillater det…

Noe av det mest betenkelige rundt det jeg kaller marxist-spørsmålet, er at vi som samfunn tillater en såkalt venstreside å eksistere. Hadde vi gjort rett ville disse organisasjonene blitt forbudt ved lov for lenge siden, og bakmennene idømt lange fengselsstraffer. Men slik er det ikke i Norge. Et land hvor selv de mest outrerte og subversive grupperinger fritt kan ta plass i offentligheten og spre sin giftige propaganda.

Spørsmålet om hvorvidt vi bør tillate den såkalte venstresiden å eksistere i Norge bør derfor besvares med et åpenbart nei.

Jeg mener det er på tide at vi tar grep. Vi burde kunne innføre lover som eksplisitt forbyr den såkalte venstresiden. Slik at vi igjen kan få et trygt og fritt Norge. Et samfunn som tar klart og tydelig avstand fra venstreekstrem ideologi, tyrannisering og terrorisme.

Vi har alle et ansvar for å bekjempe denne venstresiden, slik at de ikke fritt kan ta seg til rette slik de gjør. Vi har alle et ansvar for å skape det samfunnet vi vil ha. Da er det ikke plass til slike organisasjoner og slike figurer.

Objektivt sett er det ingen grunn til at samfunnet vi lever i skal måtte forpestes av disse skadedyrene.

Source: Akroma.no

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her