BREV TIL SYLVI LISTHAUG

61
537

SLIKE KVINNER ER DET GAMLE NORGE SKAL HA.

Det oser ærlighet og skikkelighet over Sylvi Listhaug, denne flotte representanten for det norske folk, og hun tar sin kristne overbevisning alvorlig. Hun lever etter bokens ord.

Oppvokst på Sunnmøre, måtte hun tidlig i livet hjelpe til på gården hjemme ved siden av skolearbeid - drev sport og var ivrig på fotballbanen, utdannet adjunkt med samfunnskunnskap, historie og spesialpedagogikk. Praktikantstilling i Representantenes hus i Washington 2004-2005. Studerte amerikansk politikk. Pleieerfaring fra aldershjem og PR rådgiver i First House. 14 års erfaring fra Stortinget.

Jeg har mest respekt for mennesker som ser deg inn i øynene når de snakker til deg - det gjør Sylvi Listhaug. klart blikk og et vinnende smil parerer hun ethvert angrep, med innsikt, saklighet og ro, og lar seg aldri kaste av banen. Hun virker overbevist og har god innsikt i sakene hun legger frem.

Ærlighet og redelighet har dessverre ikke særlig høy status her i landet lenger. Heller ikke blant våre folkevalgte. Kynisme, manipulasjon og løgnaktighet har dessverre funnet sin plass mellom benkeradene i Stortinget. I dette miljøet fremstår Sylvi Listhaug som en lysende stjerne - nærmest som et minne om en annen tid - der anstendigheten var en forutsetning for dem vi valgte inn i styre og stell - i dag er det dessverre helt andre betingelser, også disse takler hun med sin åpenhet og ærlighet.

Måtte vi alle be om at denne kvinnen som jeg er overbevist om kan bli redningen for vår kultur og sivilisasjon sammen med partiet sitt, kan fortsette sitt virke. Vi ønsker Sylvi lykke til og ber om at hun kan beholde den kraft som skal til for å stå han av - som vi sier på sjøen.

Skribent: Jan Egil Andal

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 300

61 KOMMENTARER

 1. Hun er bare et menneske, og gjør det hun kan etter sin overbevisning. Synes det blir mye sur kritikk enten noen gjør det ene eller det andre. Vi må tenke fornuft opp i all det som skjer, kan ikke makte og ta inn alle, og mange hadde jo opphold i Russlandog der var det ikke krig. Mange var ikke fornøyd her heller, så hvet snart ikke hva en skal tro.

 2. Jan Egil Andal,hvem har bestilt dette verket om Sylvi Listhaug og hvem har betalt deg. Det oser av bestillingsverk.Bare godord om et menneske som ifølge deg har en kristen overbevisning.Ser ikke mye til den i hennes daglige virke.Men hovmod står for fall heter det og dessuten er det slutt for henne og hennes parti neste høst. Ærlighet og redelighet har ikke høy status her i landet skriver du.Gremmes over at du tar det fram i et verk som handler om Sylvi Listhaug

 3. Hva har det vesenet egentlig gjordt, bortsett fra å sende ut 16 innvandrere. Det hun har klart med sin provoserende væremåte, er å skape splittelse i det som en gang nesten var et samlet Storting. Det har gått så langt at nå er det utenriksministeren som må svare for henne.

 4. Veldig godt skrevet! Hun er en en kvinne og en politiker, som Norge trenger! Hun har stått i stormen, noen ganger helt alene! Mange av venstresidens politikere,programledere, journalister og de forskjellige organisasjoner og advokater, prøver så godt de kan å målbinde denne flotte politikeren, men de bare avslører seg selv! Kjære Sylvi Listhaug, jeg håper at de usmakelige menneskene som prøver så godt de kan med å kneble deg, ikke klarer å slukke gløden din, gnisten din og ditt store engasjement og kampen mot at Norge skal få fortsette som ett fritt og trygt land og med våre opparbeidede velferdsgoder! Takk til deg Sylvi Listhaug ? ❤ ? Du er dyktig og har både RYGGRAD og BALLER ? ❤ ?

 5. Det Sylvi Listhaug gjør for oss å Norge må vi huske ved neste valg kjere folkens dette er vel den fineste representanten som har vert på stortinget på lang loang lang tid pass på helsa di Sylvi så ikkje dei Galne blir for voldlige,

 6. “hun tar sin kristne overbevisning alvorlig. Hun lever etter bokens ord”
  Hm … Det underlige er at det er jo nettopp dette mange slett ikke respekterer når det gjelder andre religioner og tros-samfunn!!
  Men her hos oss ufeilbarlige, er vist dette et uttrykk for at man kan stole på noen…??

  Hipp hurra for dobbeltmoralen!! dobbelt så bra som bare helt vanlig moral som veldig mange heldigvis har.

 7. En troende katolikk sa til meg. Når en kristen møter andre mennesker skal han vise sitt kristne sinnelag. Være barmhjertig samaritan. Men som leder av sitt land han han/hun en annen rolle. Hun/han har plikt til å beskytte sitt land og folk. Han mente å ha dekning for dette i bibelen. Å ha en mening om rollene er derfor svært viktig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR