Britisk diplomat voldtatt og drept av arabisk mann «fordi hun var pen og hadde kort skjørt»

2
1

Nå har det kommet frem nye opplysninger om hva som skjedde med den 30 år gamle diplomaten, Rebecca Dykes. En 29 år gammel drosjesjåfør, Tarek Hawchieh, er arrestert, mistenkt for voldtekt og drap.

Det var TV-kanalen CCTV som klarte å fremskaffe beviser mot drosjesjåføren, som de leverte til det libanesiske politiet. Det førte til at han ble arrestert. Nå skal han ifølge den engelske avisen Daily Mail har tilstått ugjerningen. Til politiet har han fortalt at han fant den unge diplomaten pen, iført et kort skjørt, og bestemte seg derfor for å voldta henne. Noe han mente han lett ville komme unna med siden hun var utlending.

Rebecca Dykes hadde vært på en populær turistbar i Beirut da hun tok drosje hjem. Hennes kropp ble dumpet langs en vei og lokale medier spekulerte på at hun hadde blitt voldtatt og deretter forsøkte å løpe bort, men ble innhentet og dratt med tilbake til bilen før hun ble dumpet.

Moren til den mistenkte Uber-sjåføren, Um Hassen, sier gråtene til Daily Mail at hun var både frustrert og deprimert over det som skjedde. «Jeg vet ikke hva som skjedde med sønnen min, jeg gjør det egentlig ikke. Hva Tarek skal ha gjort var veldig galt», sier hun.

En Facebook-profil for drapsmannen Hawchieh – hvis ekte navn har endret seg i rapporter på grunn av fonetiske oversettelser fra arabisk – gir et glimt av en kriminell personlighet, skriver den engelske avisen. På noen bilder besøker han religiøse monumenter. På andre bilder drikker han den alkoholholdige drikken Jägermeister.

I 2014 la han ut et utvalg av bilder av seg selv iført en hvit veske med en halvautomatisk rifle. På ett bilde holder han pistolen i luften, mens han i et annet holder den over brystet. Senere samme år la han ut en video som viste seg å være en sex-handling som involverte en fisk.

The post Britisk diplomat voldtatt og drept av arabisk mann «fordi hun var pen og hadde kort skjørt» appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Gareth1953

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

2 KOMMENTARER

  1. Ja – der e det modig eller dumskap av ho Listhaug å reise tel ett islamsk land i afrika – Islam må avskaffes men kor mange er klar over at det er den pengemektige gruppen som ville ha krig og få islamister til europa for å få en 4. verdenskrig? hvis noen protesterer og sier 3 . så har dem ikke fått med seg at 3. har allerede vært og det var usa,eu,nato og norge som gjorde i midtøsten og nordafrika.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR