Dagbladet og Geir Helgesen ved NIAS

0
84

mener Kim Jong-un og Nord-Korea ikke er en trussel for noen, og ser USA som problemet etter at Donald J. Trump ble president. Helgesen sier også at Japan er glad for at rakettvåpen er innstilt mot landet deres og at Nord-Korea tester å kalibrerer missiler.

http://www.dagbladet.no/…/her-gir-diktator-kim-ord…/67031334

Dagbladet og Helgesen er på tynn is. Er det en motstander som USA ikke ønsker, er det Nord-Korea. Nord-Korea koster USA, Japan og Sør-Korea milliarder og binder opp militære ressurser som uansett ville ha vært i Asia uten trusselen fra Nord-Korea. USA trenger ingen slik ustabil trussel i Asia som unnskyldning for å ruste opp samt ha styrker i Asia. USA har også andre allierte de ivaretar sikkerheten til. USA troner fortsatt på toppen militært. Ser USA det som nødvendig å ruste ytterlige opp, bør de også gjøre det. Den dagen USA ikke kan vise den styrken de normalt har i forhold til andre, kan vi bare pakke sammen.

Menneskelige lidelser bryr Dagbladet og Helgesen seg mindre om, og tror dette er en lek. Mener Dagbladet og Helgesen at Japan skal lene seg tilbake i stolen å se på missiler kommer stadig nærmere! Sikkert flere som husker historien, hva tror dere befolkningen i Japan tenker? Enn Sør-Korea, skal de begynne å tro på julenissen! Blomstrer Sør-Korea for at USA har tuktet menneskene som bor i landet? Befolkningen i Nord-Korea er kontrollert, hjernevasket og tuktet i generasjoner av det verste diktaturet som har eksistert i verden. Nord-Korea blir ledet av tyranner som ikke kan åpne opp landet, da vil de miste sin makt, og det vil komme for dagen hva de har gjort mot sitt folk. Derfor er Nord-Korea livsfarlig. I Nord-Korea har det funnet sted massedrap på opponenter på lik linje med andre kommunist og sosialist regimer. Dette er en nødvendig del av å kontrollere et slikt diktatur. Mennesker blir behandlet som dyr og det skjules grusomheter som en dag vil komme frem i lyset. Dagbladet og Helgesen foretrekker dette fremfor USA.

Det er en elite rundt Kim Jong-un i Nord-Korea som aldri vil gi fra seg makten. Nord-Korea består av mennesker som er fanget i sitt eget system og kan ikke tenke på den befolkingen de selv tilhører, de er alle svinebundet. Det vil kanskje bli umulig for dem å åpne opp landet for å gi frihet og velstand til seg selv og befolkning. De er for mange som sannsynligvis vil bli holdt ansvarlig med tiden, for alt vi ikke vet. Derfor tør de ikke. Eneste løsning er et kupp i Nord-Korea, som sannsynligvis er utenkelig, da befolkningen er indoktrinert og hjernevasket i generasjoner; de fleste sliter med traumer og de er handlingslammet alle sammen. De fleste i Nord-Korea vet ikke hva som skjer ute i den virkelige verden. Befolkningen er fattig, landet er fattig, det er et mørkt land. Nord-Korea er et problem for alle som tenker på menneskelige lidelser som rammer andre. Kina og tidligere Sovjetunionene har et ansvar for at forholdene er slik de er nå.

Skribent: Jens Engelsen Gabrielsen | Foto: vnmobiography

Hjelp Norgesavisen nå flere lesere

Kjære leser,

hver dag kan du lese interessante og lærerike artikler i Norgesavisen.no.

Disse artiklene gjøres tilgjengelig for deg av et lite og hardtarbeidende team av dedikerte mennesker. Mennesker som jobber gratis fordi vi mener landet trenger flere uavhengige medier som ikke er underlagt politisk korrekthet.

Vær snill å gi en donasjon til arbeidet vi legger ned i Norgesavisen.no slik at vi kan videreutvikle Norgesavisen og nå ut til enda flere lesere.

På forhånd, tusen takk!

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR