De spiste hjertet hennes – nigeriansk mafia koloniserer Italia

6
132

02Den italienske Kriminologen, psykiateren og kirurgen Alessandro Meluzzi, analyserer det forferdelige mordet på den 18-årige Pamela Mastropietro, som ble funnet i partert i to kofferter for noen uker siden.

Meluzzi mener at det er den nigerianske mafiaen som er den mest hensynsløse i hele verden som ligger bak det forferdelige mordet og at de er på sterk fremmarsj i Italia.

«Vi har funnet at Pamela saken ligner på de metoder som den nigerianske mafiaen bruker i Nigeria og andre steder», sier han.

«Det er rutine å partere sine offer, og i blant spise kroppsdeler», sier han videre.

Les også: Italiensk jente (18) drept og kuttet opp i biter – ulovlig asylsøker fra Nigeria arrestert

Den parterte kroppen ble funnet i to kofferter for noen uker siden i den italienske byen Macerata. Nakken, kjønnsorganet og hjertet var borte. Tre nigerianske immigranter ble arrestert for mordet og parteringen.

«At hjertet var borte overrasker ikke», sier Meluzzi.

«Barnesoldater i Sierra Leone spiste menneskelige hjerter for å få mot, sier han, og i den nigerianske mafiaen er ikke rituell kannibalisme et unntak men en regel».

«Dette er normale ting for dem, men her våger ingen å prate om det, uten frykt for å bli kalt rasist. Vi bør bli vant til disse tingene, det er bare toppen av et isfjell som kommer til å bli større», sier han.

The post De spiste hjertet hennes – nigeriansk mafia koloniserer Italia appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Facebook

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

6 KOMMENTARER

  1. Menneske-hjerter står tydeligvis høyt oppe på den foretrukne gastronomiske meny, i enkelte “politiske leire”. 😮 sitat: «Barnesoldater i Sierra Leone spiste menneskelige hjerter for å få mot, sier han, og i den nigerianske mafiaen er ikke rituell kannibalisme et unntak men en regel»

  2. Jeg sendte linken til artikkelen til NRK og TV2. De har unnlatt å opplyse denne hendelsen i deres nyhetssendinger. Merkelig at det ikke er blitt sendt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR