De tre venninnene

1
25

Jeg har ikke noe imot damer sånn generelt. Men venninneskap er like galt som kameratskap, ifølge min svoger. Og han lytter jeg til.

Fra spøk til alvor: I bakvendtland går alt mulig an, det sang Alf Prøysen i en av sine viser, og til fulle det bevitner våre politikerne, som fører oss an. For vi ser at våre tre frodige damer i regjeringen enten ikke vil eller ikke har mannsmot til å ta opp vår generasjons viktigste utfordring.

Her er det på sin plass å sitere Frp-politikeren og skribenten Kent Andersen: «Problemene som EUs politiske elite har skapt for Europa gjennom ren inkompetanse, naivitet, korttenkthet og stahet, er i praksis uløselig, og de vet det selv innerst inne. De vet de har feilet. De vet de står uten annet forsvar en «gode intensjoner», og de vet de i verste fall kan bli holdt til ansvar».

Den samme Andersen mener optimistisk at EU ble oppløst forleden, nærmere bestemt klokka 04.30 den 29.06.2018. For da ble Europa også et slags altmuligland hvor alle medlemsstater «kan gjøre som de selv vil» gjennom imigrasjons-frivillighet. Hva slags juridisk fellesskap er det? Ikke rart Erna Solbergs venninne, Angela Merkel, virket mutt, nærmest av-tronet. Et forsvarsløst fellesskap uten fellesskap.

Arnt Folgerø, en annen eminent skribent, hadde en kronikk tidligere i år med tittelen «Den emosjonsstyrte politiske debatten». Han begynte slik: «Da Arbeiderpartiet koblet Sylvi Listhaugs facebook-melding til massakren på Utøya, forlot man det opplyste og saklige, politiske ordskiftet og bega seg inn i emosjonenes og moralismens domene: Uroens «stormøye». Sylvi Listhaug ble fjernet og fylt av et politisk-korrekt «høytrykk». Det ser nå ut til at vi er tilbake til den vanlige politiske hverdagen, men det er fare for at det blåser opp igjen. For det som ligger under er ikke borte».

Presis, og nå er det sågar blitt storm i kastene. Men vår regjeringssjef Erna, lydig støttet av papegøyen Ine Marie Søreide, holder stø kurs for Norges tilintetgjørelse ved sin globalistiske auto-pilot kurs til fordel for innvandrere og menneskesmuglere, og mot vår nærmeste allierte. At Norge indirekte har hjulpet menneskesmuglere i Middelhavet, kan et hemmelig regjeringsnotat opplyse oss om. Og senest stilte Erna oss solidarisk med et EU hvor vi ikke engang har stemmerett mht det å ta imot Malta-emigranter. Nei, dette er ren forakt for oss som har valgt henne, men tilliten til henne svinner nå raskt.

Jeg beklager å måtte påpeke det, men når riksmediene, som normalt holder med venstresiden, nå holder med Erna, da bør de borgerlige våkne opp. «Krake søker make» het det i gamle dager og det synes å gjelde fremdeles, i fjottenes land.

 Dan Odfjell, samfunnsdebattant | Foto: Ola Torkelsson

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

1 kommentar

  1. VI MÅ ALDRI GLEMME SVIKERNE FOR DE MÅ STÅ TIL ANSVAR FOR HVA DE HAR GJORT (enten de sier de ikke visste eller med gode intensjoner)!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR