DEBATT: Demokratene sier selvsagt nei til overnasjonalitet og åpne grenser

Av Vider Kleppe, nestleder i Demokratene

Viser til flere kloke spørsmål fra flere tidligere medlemmer av FrP som nå ønsker å bli medlem i Demokratene. La det være tindrende klart: Demokratene ønsker et vennskapelig samarbeid med alle demokratiske og frihetselskende nasjoner i verden, men vi kan ikke akseptere at Norge avgir suverenitet til noen overnasjonale utenlandske organer. Vi vil derfor trekke Norge ut av alle slike avtaler fra EU, EØS og Schengen.

Norge skal beskytte eget territorium og landets grenseoverganger med grundig kontroll. Den skal være rettferdig og i forhold til våre internasjonale forpliktelser.

Demokratene mener selvsagt også at Schengen må avvikles. Norge skal beskytte eget territorium og landets grenseoverganger med grundig kontroll. Den skal være rettferdig og i forhold til våre internasjonale forpliktelser. Demokratene mener at EØS og Schengen er en fare for den norske velferdsstat, og landets innbyggeres sikkerhet og helse. Schengen truer demokratiet med enorm immigrasjon/innvandring og bidrar til at samfunnet mister felles verdier og tapper norske velferdsordninger.

Demokratene vil i fremtiden ikke delta i noen regjering eller aktivt støtte opprettelsen av noen regjering uten at folket blir spurt i en folkeavstemning om vårt medlemskap i Schengen og EØS slik FrP gjør. Utenrikspolitikken må utformes slik at den ikke kommer i konflikt med Grunnloven.

Demokratene sier KLART NEI til handelsavtalene TiSA, TTIP og CETA, og vi sa også nei til ACER-avtalen. Åpenhet om disse handelsavtalene er meget viktig, og våre nasjonale interesser må alltid ha fortrinn i forhold til anti-demokratiske globalistiske interesser.

Vi ser at vår verden gjennomgår en globalisering. I tillegg har verden en stor befolknings øking som forsterker globaliseringen, og setter ressursene til vår planet under press. Dette er en del av den prosessen vi ser i dag med store grupper migranter og folkevandrere til Europa og Norge, hvor de oppretter og utvikler fremmede parallellsamfunn hos oss.
Vi er det eneste partiet som går mot den liberalistiske globaliseringen som ødelegger vår norske kultur, våre verdier, vår frihet og demokrati.
Globaliseringen og folkevandringen er ingen naturlov, men en politisk villet utvikling som må motarbeides gjennom politiske handlekraft og virkemidler. Demokratene vil være en vaktbikkje som vil motarbeide den liberalistiske globaliseringen som alle andre politikere i Norge støtter. Vi er det eneste partiet som går mot den liberalistiske globaliseringen som ødelegger vår norske kultur, våre verdier, vår frihet og demokrati.

Demokratene vil derfor alltid sette det norske folket og Norge først!

The post DEBATT: Demokratene sier selvsagt nei til overnasjonalitet og åpne grenser appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: Kyrre Lien

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her