President Donald Trump vil nå sende amerikanske marinesoldater til Syria for å beskytte sine kurdiske allierte mot Tyrkia. USA har nå sendt en gruppe USA Marines som er utstyrt med 8-hjul Stryker pansrede kjøretøy til det nordlige Syria for å danne en buffer mellom syriske kurdere og tyrkiske styrker. Det er det israelske nettstedet Debka som i dag kan fortelle lesere at USA har foretatt dette grepet for å beskytte sine allierte i Syria mot angrep fra NATO landet Tyrkia som blir ledet av Recep Erdogan

De amerikanske styrkene blir sendt der som en følge av at tyrkisk luftvåpen nylig drepte 20 medlemmer av den USA støttede kurdiske YPG militsen som kjemper i Syria mot IS. I tillegg ødela det tyrkiske angrepet 18 lokale kurdiske kommando hovedkvarter og i etterkant av det tyrkiske luftangrepet har det vært flere sammenstøt mellom tyrkiske styrker og kurdere. Gjennom å sende soldater som kan komme i kamp med tyrkiske styrker risikerer Donald Trump nå å forsure det allerede anstrengte forholdet som er mellom USA og sin allierte Tyrkia ytterligere. Etter det mislykkede kuppet mot Erdogan i fjor (som mange mener var regissert av den tyrkiske presidenten selv) har president Recep Erdogan (som står på mange profetigranskeres “OBS liste” over mulige antikrist kandidater)

Konvoien av amerikanske militære kjøretøy har tatt opp sine posisjoner nær den syriske landsbyen  Darbasiyah i den nordøstlige  Hasakah provinsen noen få hundre meter fra grensen til Tyrkia. Dette er andre gang pansrede amerikanske styrker har steppet inn for å skille tyrkiske styrker fra den kurdiske YPG militsen som USA anser som en viktig alliert i krigen mot IS i Syria. Les resten av artikkelen her

Source: Søkelys.com | Foto: The Presidential Press and Information Office

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene.

Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av våre leseres støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende.

Tusen takk ))

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 250

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR