Demokratene i Oslo med mandagsmøte om emigrantkrisen

1
0

“Tidligere har jeg jobbet som krigsjournalist, vært under ild fra bombekastere, artilleri og skarpskyttere, men jeg har aldri hatt det så interessant i livet mitt som nå som jeg er informasjonsleder for Demokratene i Norge. Vi er virkelig i dytten, og vi skal være partiet som skal forsvare vårt dyrebare nasjonaldemokrati mot antidemokratisk globalisme”, sier Kristian Kahrs. Mandag kl. 18.00 er alle velkomne til å høre han snakke om emigrantkrisen i Eldorado bokhandel i Torggata 9a.

“Reisen frem mot valget i 2017 kommer til å bli meget spennende, og jeg har stor tro på at vi kan presentere et slagkraftig nasjonalkonservativt alternativ som tør å stille de vanskelige spørsmålene om innvandring og spesielt innvandring fra islamske kulturer,” sier han.

“Etter at jeg flyttet hjem til Norge fra Serbia i juli har jeg merket at interessen for meg og Demokratene i riksmedia er stadig større. Jeg har stor tro å at vi skal markere oss i samfunnsdebatten med å komme med gode løsninger, ikke bare drives av frykt. Stadig flere i mediene forstår at vi er midt i en viktig ryddejobb hvor vi har nulltoleranse i forhold til rasisme, og det kan du lese mer om i våre etiske retningslinjer for kommunikasjon,” legger han til.

Akkurat nå er Kristian Kahrs på en snarvisittt i Oslo før han setter kursen hjem til trøndersk jord for å fortsette å bygge organisasjon for Demokratene i Sør-Trøndelag.

Om temaet for foredraget på mandag har han dette å si: “Vi i Demokratene har presentert vår løsning på krigene rundt Middelhavet på demokratene.no/syria, og her sier vi at krigene må stoppes for at den massive migrasjonen skal stanse. For meg er fredssaken det aller viktigste, og en konservativ politikk som forsvarer nasjonaldemokratiet er det beste for freden. I Norge i dag har vi alt for mange politikere som tror globalistiske kriger kan skape krig, men heldigvis har Russlands invitasjon fra den syriske regjeringen fått våre vestlige politikere til å tenke seg om”.

“De som jeg kaller godhetsposører, gjerne representert i partier som KrF, Venstre og SV, synes å mene at de har monopol på godhet, men når disse partiene bare vil motta flere og flere migranter, støtter de ikke da opp om en kynisk menneskesmuglerindustri og oppfordrer desperate mennesker til å risikere sine liv i skrøpelige farkoster? Relatert til dette har jeg også skrevet artikkelen Good intentions gone wrong hvor jeg utfordrer en venn som bruker kristen retorikk til å argumentere for at Gud har tatt side med godhetsposørene. Jeg minner da om lignelsen med den barmhjertige samaritan som ikke tok den skadede personen tilbake til Samaria. I stedet betalte han for lokal pleie på herberget, det samme som vi i Demokratene går inn for ,” legger han til.

“Vi mener også at en mye strengere grensekontroll er det aller mest humane. EU har nå en hemmelig plan for å returnere hundretusenvis av migranter, men det er liten sjanse for at en slik retur vil foregå på en fredelig måte. Les mer om dette på rights.no.“, sier Kristian Kahrs.

Source: Demokratene.no

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig Donations

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR