Demokratene og Selvstendighetspartiet innleder valgsamarbeid

De to nasjonalkonservative partiene vil stille med felles lister til høstens kommunevalg.

I en pressemelding publisert på Selvstendighetspartiets nettside opplyser Demokratene og Selvstendighethetspartiet at de to partiene nå vil innlede et samarbeid.

Pressemeldingen kan leses i sin helhet under:

Vi har gleden av å meddele at Demokratene og Selvstendighetspartiet har innledet et nasjonalkonservativt listesamarbeid under årets kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Demokratene er et etablert, landsdekkende, registrert parti. Selvstendighetspartiet er pr. i dag en organisasjon med et eget program, og en ambisjon om å kunne bli et registrert parti.

I denne situasjonen har regelverket gjort det umulig for Selvstendighetspartiet å stille egne lister, utenom i Oslo. Demokratene har på sin side hatt behov for nytt blod på våre lister, spesielt i flere fylker hvor vi ikke har hatt fylkeslag.

Et samarbeid med både medlemmer av Demokratene og medlemmer av Selvstendighetspartiet på Demokratenes lister ser vi på som en vinn-vinn-situasjon for begge.

Velgere på den patriotiske siden i norsk politikk har lenge etterlyst et samarbeid mellom alle de nasjonalkonservative partiene i Norge. Dette har vi lyttet til. Derfor har vi sammen med Selvstedighetspartiet tatt ansvar og lansert dette initiativet. Vi håper at dette kommer til å sette en trend frem til stortingsvalget 2021, som vil lede til et bredt samarbeid der flere aktører blir med.

Våre partiprogrammer er sammenfallende på alle de viktigste sakene, som realisme i spørsmålet om innvandring og tilbakevandring, sikkerhet, nasjonal suverenitet, lokalt selvstyre, nei til bompenger og ut av EØS.

Demokratene var tidlig ute, noen vil si forut for sin tid, til å advare imot konsekvensene av det multikulturelle eksperimentet, allerede i 2002, da partiet ble grunnlagt.

Demokratene og Selvstendighetspartiet utfyller hverandre. Vi i Demokratene har erfaring og er allerede representert i norsk offentlighet. Selvstendighetspartiet på sin side er et friskt pust med mange unge dedikerte medlemmer. Vi i Demokratene er imponerte over hva de har fått til med begrensede ressurser på kort tid. Vi er derfor stolte over å annonsere dette samarbeidet.

Vi anbefaler alle til å treffe oss på våre valgkamparrangementer de kommende månedene.

Makan Kasheikal
Leder i Demokratene.

Ellen Due Brynjulfsen
Leder i Selvstendighetspartiet.

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her