Statens pengebruk: Stopp denne bussen, jeg vil av!

104

Tirsdag er det atter tid for regjeringens budsjettkonferanse, som i år vil finne sted på Hurdalsjøen hotell. Her skal de store linjene trekkes for statens pengebruk det kommende året.
– Vi kan ikke gi gass på samme måte som før. Vi må holde igjen av hensyn til næringslivets konkurranseevne, sier finansminister Siv Jensen (Frp) til Dagens Næringsliv.

Om vi koker det hele ned til de nakne fakta, så bebuder Jensen magrere tider til neste år. Det vil bli flere kutt og færre dyre satsninger enn tidligere. Kassen for flere penger til nye satsinger er så å si tom i følge regjeringen, men som et lys i tunnelen forsøker Jensen seg med følgende «trøst»:
– Gjennom å snu alle steiner vil vi finne handlingsrom til det som er viktig.

Velstandslandet Norge går på sparebluss, og vi befinner oss i en stadig nedadgående spiral. Man kan sannelig begynne å lure på når beskjeden om rasjonering kommer.

Statens pengebruk er tuftet på svindel
Utgifter til pensjon, trygd og omsorg antas å øke til snaut 15 milliarder kroner i 2019, og statsministeren utdyper denne pengemangelen ovenfor avisa VG slik:
– Når folk kjøper elbil og lavutslippsbiler, får vi mindre penger inn. Det er en god nyhet for klimaet, men en dårlig nyhet for skatteinntektene. Men på lang sikt er vel miljøet viktigere enn skatteinntektene, ettersom klima er en av våre aller største utfordringer.

En hån: Enorme summer tappes fra den norske statskassa hvert eneste år, og disse pengene er øremerket det å fôre anti-demokratiske, globalistiske lommer ytterligere

For de med et våkent blikk betyr det at statskassa tappes for enorme beløp for å kunne fôre lommene til storindustrien bak klimasvindelen. Og dette finner nordmenn seg i: et rent bedrag!

Bedrag… og enda mer bedrag
Bedraget begrenser seg ikke til klimasvindelen, for flyktningesvindelen er et annet «triks» de spinner over den norske befolkningen. Den globalist-eide industrien som skjuler seg bak krigene og den resulterende invasjonen av påståtte flyktninger har bidratt til å støvsuge den norske statskassa. Først blir Norge bedt om å betale for globalistenes kriger basert på falske premisser, både ved å ofre livene til unge norske militære, og ved de enorme summene som går inn i sluket kjent som «forsvarsalliansen Nato». Deretter må vi betale for konsekvensene av krigen, dvs. hærskaren av «flyktninger» som av én eller annen ubegripelig grunn må skysses til de nord-europeiske høykostlandene. Enorme summer blåses derved på et bittelite mindretall av de krigsrammede, i all hovedsak unge menn i sin beste alder. Og dette sitter nordmenn og godtar?! Ikke bare det, venstrevridde hjerner betegner gjerne kritikerne av dette åpenbare vanviddet som høyreekstreme og rasister. Jeg stemmer herved for å opprette sosialisme som en egen psykiatrisk diagnose!

Vi vet alle at innvandringen koster det norske samfunnet og de norske skattebetalerne enorme summer. Pengene til asylregningen må jo hentes et sted, og da er det innstramminger samt høyere avgifter og skatter som er løsningen. Dette rammer de syke, eldre og pensjonistene hardest, altså samfunnets mest sårbare. Det er et enormt etterslep på vedlikehold av offentlige bygninger, bygging av infrastruktur etc.

Når ressursvake mennesker kommer hit fra Asia, Midt-Østen og Afrika, så vil ikke disse menneskene greie å konkurrere på det europeiske arbeidsmarkedet, noe som både skyldes manglende realkompetanse, kultur og språklige barrierer. Disse menneskene havner derfor utenfor arbeidslivet og blir avhengig av ytelser fra NAV. Dette er p.t. den konkrete erfaringen vi sitter på, og det var aldri spesielt vanskelig å forutsi heller. Det økonomiske trykket på NAV og velferdsstaten er enorm. Fattigdommen i ett av verdens rikeste land, Norge, bare øker. Barnefattigdom er i dag et faktum i vårt påståtte mønsterdemokrati.

Bærekraften i dagens migrasjonspolitikk er med andre ord beviselig fraværende, og problemet vil med stor sannsynlighet bare tilta ytterligere når effektene av FNs migrasjonsplan og økonomisk migrasjon begynner å utspille seg. Hvor åpenbar må denne svindelen bli før gluggene går opp på oss nordmenn? Våre ledende politikere følger ikke demokratiets agenda, men globalistenes!

Men hva med oljepengene da?
Og for de av dere som måtte lure på hvorfor vi ikke kan bruke av oljepengene våre til å løse opp flokene her, så kan finansminister Jensen fortelle at det vil bli lagt opp til en «ansvarlig oljepengebruk» i det kommende budsjettet. Nemlig. «Ansvarlig oljepengebruk» – noe som betyr: fingra av fatet! Helt latterlig. Det er som å låse døra til spiskammerset mens egne barn sulter ihjel utenfor den samme døra. Vi trenger disse pengene NÅ!

Som en ironienes ironi presterer Solberg å lire av seg følgende skjønnmaling av situasjonen ovenfor en VG-journalist:
– Generelt er hovedutfordringen at det går så godt i norsk økonomi at vi ikke kan brukes å mye penger.

De må jo betrakte befolkningen på lik linje med en flokk sauer. Tror de vi er for dumme til å se hva som faktisk skjer med oss? Det virker åpenbart være slik.

Hva er løsningen?
Jeg har fått dette partidiktaturet langt opp i halsen, og det synes jeg sannelig langt burde burde gjort! Kanskje kunne det vært en løsning å innføre direkte demokrati ala Sveits, altså en styreform hvor folket selv har det avgjørende ordet i alle politiske saker som gjelder Norge? Vi ser gang på gang at våre politikere er fullstendig inkompetent når det kommer til det å styre landet vårt på en god måte som er til nytte og glede for oss nordmenn. Eller er løsningen rett og slett å avvikle hele parlamentarismen? Dagens parlamentariske system er et pestbefengt dødt øk det er liten vits i å fôre.

Men den ultimate løsningen på den stadig voksende fattigdommen er en ganske annen, nemlig hos de som forvalter det finansielle systemet. Jeg snakker her om de som eier sentralbankene. Når vi tillater privatpersoner å eie og kontrollere sentralbankene, så ber vi om trøbbel. Og trøbbel er det vi har fått. For nøden vi nå står midt oppi, med stadige kutt, nedskjæringer, stadig flere skatter og avgifter m.m. er skapt og villet slik! Dette synes veldig vanskelig å få øye på for mannen i gata, men det er likefullt den begredelige sannheten. På dette viset har bankmafiaen og dens medsammensvorne kunnet berike seg selv på bekostning av den enorme majoritet. Denne mafiaen må tas ned, for hvis ikke vil det aldri bli noen ordning på noe som helst.

Fortsatt sverger vi imidlertid til parlamentarismen, og håper at valget av riktig stemmeseddel skal gjøre susen… Hvis folket ikke snart kommer på bedre tanker, må jeg nesten be denne bussen stoppe. Jeg tenker nemlig gå av!

Kilde: ABC Nyheter

Fotos: KaVass

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her