Den norske regjeringen uten moral: Vil feire frigjøringen av Finnmark uten deltagelse fra de som frigjorde landsdelen.

28

3 KOMMENTARER

  1. Norge er uten ryggrad her og fører en politikk som hedres av USA i denne saken. Sannheten er at vi har drevet bort fra ett godt forhold til Russland pga USA og Storbritania. Det ere sørglig at vi har blitt som USA på mange måter. På 70-tallet var det flere foredragsholdere fra USA som holdt foredrag om forholdene i USA og at vi i Norge ikke måtte bli som USA. Det var klare advarsler i bl.a. Norad der jeg var på kurs og hørte på ett slikt foredrag.

    Nå er vi på stø kurs ut av gode relasjoner med Russland og resten av Vesten. En ny kald krig blir resultatet. Vi har kopiert så mye av USA med markedsøkonomien fra USA’s 1930-talls New Deal og John Maynard Keynes, at vi er på vei til en ny resesjon med en ny trang tid pga. at de rike styrer markedsøkonomien og ikke politikerne.

    Markedsøkonomien er noe av problemet med forholdet til Russland. De har en gryende markedsøkonomi, men den er mer styrt sentralt enn i Vesten. Vi har ikke finansielle instrumenter til å gå inn i bilaterale økonomiske avtaler med Russland. Ingen i Vesten har det, kun land i Øst-Europa har en noenlunde kontakt på dette nivået.

    Vi kommer aldri til å se at den amerikanske økonomiske modellen vil vokse i Russland. De har en russisk modell som sakte bygger seg opp, den vil bli bedre for Russland enn den amerikanske på sikt. Det liker ikke USA og straffer dem med sanksjoner.

    Sånn vil det bli fremover pga USA

  2. En skam at dagens politikere ikke skjønner hvor viktig nære bånd mellom Russland og Finnmark har vært til alle tider, og at vi bør være Russland takknemlig for befrielsen av Finnmark!! Politikerne burde skamme seg for ikke å inkludere Russland i jubileet, og folk i Finnmark burde være så voksne at de boikotter alle offentlige arrangementer hvis Russland ikke blir invitert!!!!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her