Den norske stat er under okkupasjon!

Det er et temmelig langt skudd å forsøke utrette noe ved å gå parlamentarisk vei. Uansett hvilken politisk farge regjeringen måtte ha, er det styrtrike globalister som drar i trådene festet til våre ledende politikere. Så “politikk” til side, i disse tider gjenstår kun to ting verdt å snakke om: Globalisme vs. nasjonalisme. Hvilken av disse leirene ønsker hver enkelt av oss å tilhøre?

Den norske stat, med sitt parlamentariske og juridiske system, er dypt nede i bukselommene på denne lille men styrtrike makteliten. Pengesystemet og sentralbankene er maktelitens primære brekkjern ovenfor befolkningen, ettersom det meste lar seg kjøpe for penger. Vi strypes stadig hardere via stadig flere skatter og avgifter. Ja, bedraget stikker faktisk så dypt at selve navnet og personnummeret vårt blir brukt til å holde oss nede på skjult vis. Gamle Norge trenger nå sårt at en ny og kjernesunn nasjonalisme slår rot i befolkningen, slik at vi kan kvitte oss med denne infeksjonen.

Uten flere vidreverdigheter overlater vi her ordet til den tidligere Nils Leidal, nå Nils Torsteinson Leidal of Presteroi. Måtte hans hjertesukk over den korrupte utnytter-staten og dets bakmenn, bli trykket til alle nordmenns hjerter og nedfelt i en felles kamp for fedrelandet og kulturen vår!

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her