DONALD TRUMP – HAT HAM ELLER ELSK HAM – MEN IKKE DØM HAM!

Jeg kjenner selvsagt ikke Donald Trump, det gjør ikke de som stemmer på ham, og det gjør heller ikke de som fordømmer ham.

Donald Trump er et ubeskrevet blad i politikken. Det var også Ronald Reagen – han var skuespiller.Trump er en fremragende businessmann, en stor fordel. Alle starter en gang – det er ingen i amerikansk historie som har vært president før de ble president. Allikevel er Trump gjenstand for massiv utskjelling, ikke minst fra media, og man påstår at mannen er gal?

Alle presidentkandidater opp gjennom årene i USA vet nøyaktig hva folk vil ha og de spiller på det. Her skal du legge merke til Donald Trump, det mest positive ved denne mannen, er ærligheten hans og direktheten hans. Han etterlater ingen tvil om sin personlighet og sine meninger og sin fremtidige politikk. Like direkte var han fra talerstolen i Mexico nylig. Hat ham eller elsk ham, men ikke døm ham. Denne mannen legger ikke skjul på noe, og her stiller han i særklasse i amerikansk historie., tenk jeg var selv tilhenger av Obama, for meg fremstod han som sendt fra Gud, jeg visste ikke at han var islamist en gang – jeg innrømmer det gjerne, jeg gikk rett på rævva.. Se i dag – han er en walking Catastrophy for landet og folket sitt – han førte dem bak lyset i sin andre periode.

Aldri før i amerikansk historie har man sett en ærligere presidentkandidat enn Donald Trump. Det er min påstand – og den kan ikke tilbakevises. Han er oppriktig og sier hva han mener, slik at der ikke levnes noen tvil om hva han vil stå for i sitt embete. Så kan folket bedømme og velge – de vet hva de får, for det kan ikke bli verre enn dette.

Trump snakker rett fra leveren, og det elsker jeg selvsagt. Det elsker også amerikanerne. Men jaggu får han gjennomgå for ærligheten sin. Tenk om Richard Nixon, han som ble sparket ,hadde vært like ærlig da? Han og flere av dem hadde aldri blitt valgt – det er jo innlysende. Tenk om Hillary Clinton hadde vært like ærlig – hun ville sannsynligvis ikke fått en eneste stemme fra det amerikanske folk! og sånn kan jeg ramse opp.

Derfor folkens – bruk hodet en smule det kan være nyttig. Verden er ikke sort/hvitt.

Skribent: JAN EGIL Andal

Støtt Norgesavisen.no – gi en donasjon

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 10,000

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her