ENGLAND: Myndighetene fortalte familie at de ikke kunne anlegge sak da 13-åring hadde «samtykket» til sex

0
2

Avgjørelsen ble sendt til en far i 2016 og forklarte at lokale politimyndigheter i Telford ikke kunne sikte mannen fordi den unge jenta ikke ønsket å ha sex, men hadde sagt ja til å ha det med overgriperen.

Brevet ble først offentliggjort av Sky News:

Jenta skal frivillig ha møtt den mistenkte og hatt sex med ham. Den mistenkte trodde også at jenta var over 16 år gammel. I avhør skal jenta ha sagt at hun ønsket å ha sex med den muslimske mannen men at hun sa ja allikevel.

Dokumentene avslører grov tjenestefeil og ufattelig tafatthet fra lokale myndigheter, sosialarbeidere og skoler for å hjelpe de flere tusen jentene som skal ha blitt misbrukt siden 1980-tallet.

Flere av jentene skal også ha blitt drept av de muslimske grooming-gjengene.

Politikere skal ha gått sterkt ut mot lokale politimyndigheter for å ikke å ha forstått alvoret og omfanget av misbruket.

– Hvordan kan en jente på 13 år selv forstå hva man gir tillatelse til, spør lokalpolitiker i Telford, Lucy Allan til Daily Mail.

Det ender imidlertid ikke der. De menneskene som har snakket ut og forsøkt å advare om overgrepene har blitt straffet og stilnet av lokale myndigheter. Dette av frykt for at avsløringene ville føre til rasisme og fremmedfrykt.

Dokumentene avslører også hvordan barnevernet og ansatte ved sosialmyndighetene så på den unge jentene som prostituerte og ikke ofre.

Også politiet får svært tung kritikk for å ha brukt over 10 år på å i det hele tatt starte etterforskning av overgrepene.

Årsaken til at så og si alle overgriperne er muslimske menn av pakistansk opprinnelse og ofrene er hvite kristne jenter, er at de muslimske mennene ikke ser på ofrene som mennesker. Dette gjør de med bakgrunn i sin hellige bok, koranen. Det gjør at saken ikke bare handler om seksuelle overgrep mot barn, men også om rasisme og fremmedhat.

En uavhengig granskingskommisjon skal nå se på hvordan de lokale myndighetene unnlot å hjelpe jentene som ble utsatt for grove overgrep og i enkelte tilfeller ble drept.

Slik ser avisene ut i forbindelse med avsløringene:

The post ENGLAND: Myndighetene fortalte familie at de ikke kunne anlegge sak da 13-åring hadde «samtykket» til sex appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no : Foto: CC0 Creative Commons

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR