Trond Giske er et offer for alkohol/ fest og sexkulturen i Arbeiderpartiet som begynner på Utøya og fortsetter på Sørmarka. Hvis han hadde vært like frekk som Trine Skei Grande hadde han muligens påberopt seg yrkesskade. Han har hverken hatt sex med mindreårige i fylla eller begått overgrep men beklaget sin oppførsel, bedt partiet og sine varslere om unnskyldning og nærmest blitt hugget hode av som premie for dette.

Trine Skei Grande unnskylder sin oppførsel med at hun er fra Trøndelag, og stigmatiserer med dette en stor befolkningsgruppe. I tillegg bedyrer hun at hun ikke er en overgriper til tross for at det hun har gjort, er veldig nær selve definisjonen på et overgrep. Hun har også fortalt en historie som offeret ikke kjenner seg igjen i og denne saken er foreløpig uavklart.

Derfor er disse to trønderne ikke så like som det tilsynelatende ser ut, men forskjellen på den etterfølgende premieringen er enda større med motsatt fortegn enn forskjellen på selve handlingene. Som premie ble Trine Skei Grande kulturminister med ansvar for media, noe som åpner for korrupsjon som mange mener allerede er i full gang. Positiv omtale av Trine Skei Grande byttes i hennes positive omtale av media samt tilstrekkelig med subsidier. Dette kalles også inhabilitet, «Bukken og havresekken» er også et relevant uttrykk i denne forbindelsen. At Trine Skei Grande også bedriver rasisme mot egen befolkning ved å behandle norske barn som voksne og voksne asylanter som barn, burde også diskvalifisere henne for en stilling av betydning.

Jeg må si jeg har fått en viss medfølelse for Trond Giske og håper han greier å reise seg igjen. Han bør også som trønder ta til motmæle mot Trine Skei Grande sin stigmatisering av seg selv og sine medtrøndere samt fokusere på at Jonas Gahr Støre beklager den store menneskelige belastningen som er påført Giske av nettopp JGS selv. JGS beklager nå i media at han ikke tok mer tak i Tore Tønne-saken som endte så tragisk på samme dag som han påfører Giske potensielle banesår for livet. Man skulle ikke tro det var mulig om man ikke hadde lest det i media.

Skribent: Øyvin Sørlie | Foto: Johannes Jansson og Mona Lindseth

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 100

13 KOMMENTARER

 1. Giske må ta på seg skylda for alle de andre i Ap. som har hhatt upassende oppførsel i fylle eller ikke. Slik oppførsel er ikke noe nytt i AP. Dette har pågått i flere ti-år og takket være metoo så ble det til en maktkamp og de som kan tenke sjæl vet hva den går ut på, den er ikke over enda.

 2. TRINE S. GRANDE – VOKSEN/MODEN DAME – SEX MED ET BERUSET BARN – BETYDELIG ALDERSFORSKJELL. Jeg er eitrende forbannet!

  OGSÅ KVINNER / BARNE-SEX-DRONNINGER MÅ OG SKAL HATES OG TRAKASSERES UT AV OFFENTLIGE VERV I BARNE-SEX-SKANDALER MED ALKOHOL – SOM MENN. STÅ PÅ! DETTE KAN IKKE TOLERERES!

  FrP-politiker Ulf Leirstein sendte BARE bilder – og blir av pressen/NRK hatet og trakassert ut av offentlige verv.
  Søviknes-saken likner Grande-skandalen, dog med den klart formildende omstendighet at de var nesten like på alder. Likevel, Søviknes ble trakassert ut av offentlige verv. Det SKAL også Grande. «Hates og trakasseres».
  Unge Høyre-lederen – seks med 16-åring. «Hates og trakasseres».

  Han var bare et barn. OktoberBARNA er barn til de er ca. 25-30 år – også i hht. Venstre og Trine S. Grande – altså var han et BARN (IKKE mann, som pressen løgnaktig skriver). Menn blir trakassert ut av posisjoner for å KUN ha sendt meldinger, bilder eller uttalt seg. Det Trine har gjort er MYYYYYE verre, sex med et mindreårig, beruset BARN.

  At alt er frivillig er ikke en unnskyldning. Det er sex med et beruset barn, samt betydelig aldersforskjell (ikke BARE meldinger). SOM FOR MENN – MÅ HUN «HATES» OG TRAKASSERES UT AV STILLINGEN – I FULL OFFENTLIGHET. Det holder IKKE med å angre litt. Det er ikke tilstrekkelig å unnskylde seg med «æ æ trønder», «jeg er vant med å feste i trøndelag», «jeg har vanlige venner».

  Det at hun nå er i regjeringen – er en SKANDALE – en katastrofal feilvurdering av Erna Solberg – som MÅ få konsekvenser også for henne.

  For å si det folkelig, JEG ER EITRENDE FORBANNET – på E. Solberg, T. S. Grande, pressen/TV2/NRK m.fl., deres evne og hate-fulle vilje til å dysse ned saken – når menn hates og trakasseres på det groveste, for vesentlig MINDRE hendelser.
  Skjevheten i disse sakene er TOTAL, skremmende, farlig, tydelig, de er sammenliknbare – og de går samtidig. Hvorfor?? Hva er begrunnelsen for å IKKE granske/kritisere/trakassere –Trine?
  Hvorfor ønsker Statsadvokaten å IKKE granske Trine.

 3. Det er stor forskjell på gammeldags flørting i påvirket tilstand og elskov i kornåkeren med et beruset barn ! At hun har greid å vri seg unna sannheten er mer enn jeg kan forstå !! De har blitt behandlet forskjellig ! Urettferdig , basta !!😤😤🙉🙈

 4. fjen slike slæske mennesker fra politikken,,, slikt trenger i ikke og når man ser folkevalgt holder på slik er de ikke vert sine verv.. vekk med dritten og rydd opp all møkka i systemet.. få inn folk med rygrad… f… så korrupt at en blir kvalm av Dere ++++ møkka

 5. TRINE S. GRANDE – VOKSEN/MODEN DAME – SEX MED ET BERUSET BARN – BETYDELIG ALDERSFORSKJELL. Jeg er eitrende forbannet!
  OGSÅ KVINNER / BARNE-SEX-DRONNINGER MÅ OG SKAL HATES OG TRAKASSERES UT AV OFFENTLIGE VERV I BARNE-SEX-SKANDALER MED ALKOHOL – SOM MENN. STÅ PÅ! DETTE KAN IKKE TOLERERES!

  *FrP-politiker Ulf Leirstein sendte BARE bilder – og blir av pressen/NRK hatet og trakassert ut av offentlige verv.
  *Søviknes-saken likner Grande-skandalen, dog med den klart formildende omstendighet at de (Søviknes) var nesten like på alder. Likevel, Søviknes ble trakassert ut av offentlige verv. Det SKAL også Grande. «Hates og trakasseres».
  *Unge Høyre-lederen – seks med 16-åring, hvor han selv var nærmest jevngammel «hates og trakasseres».
  Dette MÅ og SKAL også gjelde kvinner – nå Trine S. Grande. Også kvinner, som menn, MÅ og SKAL hates ut av offentlige verv.

  For å si det folkelig, JEG ER EITRENDE FORBANNET – på E. Solberg, T. S. Grande, pressen/TV2/NRK m.fl., deres evne og hate-fulle vilje til å dysse ned saken – når menn hates og trakasseres på det groveste, for vesentlig MINDRE hendelser.
  Skjevheten i disse sakene er TOTAL, skremmende, farlig, tydelig, de er sammenliknbare – og de går samtidig. Hvorfor?? Hva er begrunnelsen for å IKKE granske/kritisere/trakassere –Trine?
  Hvorfor ønsker Statsadvokaten å IKKE granske Trine.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR