ER DET MULIG at en såkallt seriøs nyhetskanal som Tv2 hevder å drive…

3
1

aldri presenterer nyhetsstoff fra det hvite hus uten at det ene og alene inneholder hets eller latterliggjøring av den amerikanske presidenten. Jeg har den interessen at jeg liker oppdaterte nyheter hver dag, for det skjer jo ting hele tiden. NRK lisenskanalen har 1-en nyhetssending om dagen - da er jeg nødt for å se TV2. Men nå begynner det å røyne på tålmodigheten. Her er faktisk NRK milevis mer seriøs.

TV2 er jo bare trist - har sympati med programlederne som hver dag må sitte og presentere dette mølet!

Med de ressursene TV2 råder over burde kvaliteten på nyhetene vært adskillig bedre - jeg tror rett og slett det beror på økonomiske prioriteringer i kanalen - som privatkanal uten offentlig støtte kan de ikke klare både en seriøs nyhetsdekning samtidig som man dekker andre deler av sendingene godt nok. Her må kanalen foreta et valg - TV Norge gjorde det en gang da de slettet Nyheter fra sendeplanen sin - med suksess.

Men for all del - ikke gi nyhetsankerne skylden for alt - de er der tross alt for å presentere nyhetene.

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: harry_nl

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

3 KOMMENTARER

  1. Nå vet vi jo at tv2 og NRK har politiske agenda og at de tilhører venstresiden, så man bør være forsiktig med hva man ser på. Til og med Farmen ser ut til å ha en agenda, nå har de gitt seg ut på en kamp mot kristendommen!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR