ER DET NORSK PRESSE SIN OPPGAVE Å SKAPE KRIGSFRYKT

0
31

.... eller har de som oppgave å balansere sine nyhetsinnslag og gi oss konkret informasjon. Vi trenger ikke å få middagsmaten servert ferdigtygget TV2! og klar til å svelges, det klarer vi utmerket godt selv.
I det siste har jeg sett antydninger til at spredning av krigsfrykt i særdeleshet fra TV2 har aktualisert seg. I den nærmest patetiske jakten på nye Trump blødmer, skyr man nesten ingen midler. Denne gangen dytter de den amerikanske presidenten foran seg og gir meg et bestemt inntrykk av at det er ok med krigsfrykt så lenge de kan gi Donald Trump enda en trøkk over trynet og styrke sitt enorme ego. Men blir frykten mindre av den grunn. Denne gang er det rakettoppskytningen fra Nord Korea.
Nok en gang - skjerp dere TV2!

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: PRT Meymaneh

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 300

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR