EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle»

3
3

Polen er ett av de landene som har nektet å ta mot asylsøkere fra den tredje verden. Derimot har man man tatt imot over en million ukrainere, som har fått jobbvisum i landet.

På grunn av den blodige revolusjonen i Ukraina i 2014, og de væpnede stridene i landets østre deler, så anser Polen at man har tatt imot en million flyktninger.

Les også: Studie: Majoriteten av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Av ukrainerne er det allikevel få som har fått asyl, men ifølge de polske myndighetene så avhenger dette av at innvandrerne har blitt tilbudt jobb istedenfor og dermed fått et jobbvisum.

Uansett så har den store innvandringen fra Ukraina nå fått EU til å dempe sin kritikk mot Polen.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, innrømmer at den polske regjeringen faktisk har tatt imot veldig mange innvandrere. Men det rekker ikke, er Juncker nøye med å presisere.

Jeg aksepterer ikke at man sier ‘vi tar ikke imot noen fargede mennesker i vårt land. Ingen homoseksuelle. Ingen muslimer’. Det strider mot de europeiske grunnverdiene, sa Juncker før et møte med Polens nye statsminister Materusz Morwiecki, ifølge den svenske statskanalen SVT.

Les også: Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

Les også: Konservativ politikk mer populær i Europa – 47 prosent til PiS i Polen

Polen forsvarer imidlertid den hvite innvandringen fra sitt naboland. Ifølge Jakub Dudziak fra Polens migrasjonsdepartement, så føler polakkene seg komfortable med ukrainere, ettersom begge folkeslagene er relativt like.

Polakker er derimot redde for å åpne sine grenser for all slags type innvandring. Landets befolkning ønsker ikke å se sitt land fylles opp med ikke-europeiske fremmede, et resonnement som EU altså ikke aksepterer.

Polen har idag en av Europas sterkeste økonomier. Allikevel mangler man arbeidskraft, og de ukrainske migrantene er derfor mer enn velkomne.

Les også: Diplomatisk skandale: Svensk sosialdemokratisk utenriksminister kaller feiringen av Polens nasjonaldag «nazistisk» og krever at den stoppes

Relatert:

The post EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle» appeared first on Frieord.

Source: Frieord.no | Foto: connect@epp.eu

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

3 KOMMENTARER

  1. juncker hater seg selv og hvite, ikke la denne tyrannen få sin vilje POLEN, dere er et fantastisk folk…STÅ IMOT DISSE HYKLERNE!!!
    Når skal fks. juncker åpne opp sitt hejem til den horden han selv vil andre skal åpne opp for???? NEIDA, hyklere både sees og luktes på lang avstand!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR