Stolt og glad for å vie dem KrF var lenge en forkjemper for barnet i mors liv, men på midten av 1980 tallet forstod vi at dette tilhørte partiets fortid. Inntil nylig var KrF et parti som ønsket å fremstå som en forkjemper for det bibelske ekteskapssynet, at ekteskapet var forbeholdt en mann og en kvinne. Men nå vet vi at dette også er noe som tilhører partiets fortid. I en lederartikkel i dag som har overskriften «Et KrF lik alle andre» fastslår Dagen redaktør Vebjørn Selbekk det vi alle har sett ville komme.

Nemlig at KrF er et parti som er likt alle andre, også når det gjelder ekteskapet. Mandag kunne avisen Dagen fortelle at KrFs familiepolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, brukte helgen på å vie KrFs kommunikasjonssjef med hennes lesbiske samboer, noe som var helt uproblematisk for partiets familiepolitiske talsmann. Selv om dette kanskje ikke er problematisk for ledelsen i det tidligere «kristelige» partiet, tror jeg vielsen er problematisk både for Gud selv og kristne velgere som ønsker å se et parti som kjemper for kristne verdier.

KrF står nå for holdninger som gjør at partiet ikke lenger bør omtales som et «kristent» parti og vi bør kanskje heller omdøpe Knut-Arild Hareides parti til «Sodoma-partiet». For dem som ønsker å stemme kristent, er det nå bare et eneste parti tilbake -som ser ut til å ville respektere kristne verdier, nemlig Partiet De Kristne (PDK). Vi lever i en tid hvor de kristne verdiene og Bibelens ord blir kastet på historiens skraphaug både i skole, kirken og samfunnet. Når KrF nå så til de grader signaliserer at de ikke lenger vil kjempe for de kristne verdiene de stod for tidligere, bør ikke komme som noen stor overraskelse. Fra før er vi kjent med at KrF leder Knut-Arild Hareide har deltatt i pride, samt at partiets ungdommer blir sett på gaten mens de deler ut kondomer. Det faktum at KrF slapp til den lesbiske komikeren Chris­ti­ne Koht for å underholde landsmøtet i 2013 var neppe noe mange kristne velger syntes var verdig et kristent parti. Når denne i tillegg gikk  rundt i salen og delte ut «puppe­klem­mer» og bruk­te ordet «Herre­gud» flit­tig mens KrF representantene hylte av latter og syntes å sette pris på det hele, må nok ha vært vanskelig å svelge for troende som ønsker et parti som står for Guds ord. KrF slik det var for 40 år siden var kanskje noe som var verd å kjempe for -samt å gi sin stemme til under valg, men nå er det ikke lenger slik. Dagens partiledelse har ført partiet i retning  av Sodoma -og er nå er parti som alle andre. Dersom vi ved neste valg skal la den kristne tro være avgjørende for hvem vi stemmer på, har vi noe annet valg enn å stemme PDK. Så får heller vår stemme være bortkastet -for det er nettopp det de liberale KrF sympatisørene vil si. En annen mulighet  vi har er å gjøre som Ludvig Nessa, stemme blankt i protest mot fosterdrapsloven, eller rett og slett legge kristentroen bort å stemme på det partiet som vi selv syntes har en mest fornuftig politikk. «Sodoma-partiet» KrF er ikke et alternativ -fordi de igjen og igjen viser at de er villige til å velge bort kristne verdier i et forsøk på å sanke stemmer blant velgere som ikke er å finne på bedehus og i menighetslokaler. For min del er KrF ikke lenger et reelt alternativ, og dersom de igjen skal bli det, -må det skje en omvendelse. Tilbake til Guds Ord og de kristne verdier.

Kjell Andersen. Søkelys

Kilde: Søkelys.com | FOTO: Roald, Berit

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her