Fenomenet de gule vestene: Årsakene, smitteeffekten, folke-oppvåkningen

Det hevdes at fenomenet med de gule vestene i Frankrike oppstod som følge av økte avgifter på bensin. USAs president Donald Trump har imidlertid hevdet at årsaken var en indre uenighet i landet vedrørende Parisavtalen. Dette i følge en nylig tweet fra Trump selv. Men de gule vestenes tilblivelse hadde nok langt mer vidtrekkende årsaker enn dette. Avgiftsøkningen var bare dråpen som fikk begeret til å flyte over for franskmennene. Denne dråpe-effekten er veldig lett synlig, ettersom de gule vestene har hatt formidabel oppslutning helt fra første dag, 17. november, da demonstrasjonene startet.

Dette handler nemlig om mye mer enn bare økte drivstoffavgifter. Macrons politikk favoriserer landets aller rikeste, mens regningen for de rikes privilegier tilfaller resten av befolkningen. Midt oppi dette spiller nok den liberale franske flyktningepolitikken også en betydelig rolle. Paris er stedvis «ghettofisert», og regninga for mengder av ikke-legale immigranter og den medfølgende vandalismen og kriminaliteten betales av franske skattebetalere. Denne akkumulasjons-effekten er grunnen til at gulvestene hadde en voldsom oppslutning allerede fra dag én, den 17. november i år.

De gule vestene – mer enn bare et opprør mot nasjonal politikk
Sist fredag opplevde vi rundt 50 gule vester som demonstrerte utenfor Stortinget her hjemme i Norge. Demonstrasjonen gjaldt FNs migrasjonsavtale. I Belgia og Sverige har gulvestene også gjort seg gjeldende. Utenfor den svenske riksdagen i Stockholm hadde det samlet seg 500 demonstranter søndag 2. desember. Også i Stockholm var det FNs migrasjonsavtale som var temaet.


Video: Gule vester demonstrerer mot FNs migrasjonsavtale i Stockholm.

Den franske kampviljen virker å ha hatt en svært sunn smitteeffekt utenfor landegrensene. Endeløse provokasjoner fra globalister og deres medløpere blant politikere har lenge vært godt framme i dagen.

Vår sivilisasjon virker å stå på randen av et gjennombrudd. Og når dette gjennombruddet finner sted, vil dagens misantrope makthegemoni stå for fall. Sentralt i dette makthegemoniet finner vi det parasittiske fiat-pengesystemet, hvor enorm profitt har vært hentet ut av en samlet gjeldsbyrde som er umulig å tilbakebetale. Det er per i dag ikke nok penger i sirkulasjon til å kunne tilbakebetale verdens samlede gjeld, og folk burde stille litt flere spørsmål ved dette svindel-pengesystemet: Nøyaktig hvem er det vi, borgere av planeten Tellus, skylder disse pengene til? Svaret på dette spørsmålet har en viss interesse, for å si det slik.

Det nåværende pengesystemet vil med all sannsynlighet velte om ikke lenge, og dette kan medføre en turbulent overgangsperiode hvor tilgangen på nødvendig logistikk som mat, strøm etc. forsvinner. Men vi må nok bare gjennom en slik overgangsperiode, så la den bare komme. Helst allerede i morgen! Og nettopp her kommer de gule vestene inn i bildet, for de er selve symbolet på en befolkning som har gått lei. En befolkning som ønsker et oppgjør med den politikken som lenge har vært ført og arkitektene bak den – den globale makteliten. For denne politikken begunstiger kun noen aldeles få, og det skjer på bekostning av resten.

Det vi opplever nå er ikke bare en politisk folkebevegelse, men i bånn for det hele ligger det en folke-oppvåkning. En folke-oppvåkning med fargekode gul. Enkeltindividet begynner nå, endelig, å ta ansvar for sitt eget liv og den situasjonen vi befinner oss i. Og handler deretter.

Tiden for å forholde seg passiv og stille all lit til at en ny frelser, enten politisk eller religiøs sådan, skal ordne opp for resten av oss er forbi. For denne innstillingen har hele tiden vært en blindgate som bare har tjent et knippe maktsyke individer i den globale makteliten. Folket har endelig våknet til løsningen på misæren: vi står nå opp for oss selv!

Tips: Bli med i Norgesavisens sosiale nettverk – ett sosialt nettverk for deg som er opptatt av Norges fremtid.

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her