– Forskere sier Clinton er mer krigersk enn nordmenn tror

1
1

– Mange av dem som støtter Hillary Clinton her i Norge, er nok ikke klar over hvilken aktivist hun er og hvor stor vilje hun har til å bruke amerikansk militærmakt, sier seniorforsker Svein Melby ved Senter for transatlantiske studier på Institutt for forsvarsstudier (IFS).

– I utenrikspolitikken står hun faktisk til høyre for Donald Trump, noe mange i Norge ser ut til å fortrenge, sier han til NTB.

Det er Universitetsavisa som skriver dette.

Dette er et poeng jeg har tatt opp tidligere her på steigan.no. Bak Hillary Clintons «feminisme» ligger det en rå vilje til å føre krig under ulike påskudd. Hun er en neocon i utenrikspolitikken og har vært arkitekten bak metoden med «soft power» der NGOer og «humanistiske» påskudd er blitt brukt for å lade opp til krig.

Nyttårsaften 2015 friga US State Department over 3000 eposter fra Hillary Clintons arkiv. De inneholder bokstavelig talt eksplosivt materiale.
– innrømmelser av krigsforbrytelser fra opprørernes side
– informasjon om spesialagenter fra USA inne i Libya omtrent fra da opprøret startet
– informasjon om al-Qaida som del av den USA-støttede opposisjonen
– vestlige lands jakt på Libyas olje
– vestlig bekymring over Gaddafis planer om å bruke libysk gull og sølv til å skape en alternativ afrikansk valuta, uavenhig av dollar og euro.

Det er ingen tvil om at den folkerettsstridige krigen mot Libya, som ødela landet og la det i hendene på islamistiske bander, i høy grad var «Hillary Clintons krig».

Presidentkandidat Bernie Sanders har mer enn antydet at Hillary Clinton er kjøpt og betalt av de største bankene i USA, noe hun naturligvis benekter. At hun er betalt er det i hvert fall ingen tvil om. Ifølge The Intercept har Hillary Clinton fått 2,9 millioner dollar, eller nesten 25 millioner kroner, for å holde tolv foredrag. Altså grovt sett to millioner NOK per foredrag. En ansatt i Goldman Sachs som var til stede under Clintons tale der sa at «Hun hørtes mest ut som en Goldman Sachs-direktør.»

Source: http://steigan.no/

Hjelp oss å nå ut til 100.000 mennesker på Facebook

Kr. 500 of Kr. 20 raised

Å like, dele eller kommentere saker på Facebook og i Norgesavisen.no er vel og bra - men i den store sammenhengen betyr det svært lite.

Om du ønsker at våre grenser skal stenges for mer innvandring, at Islamiseringen av landet må opphøre, at kriminalitet skal bekjempes i større grad, at voldtekter blir slått hard ned på og at andre viktige saker virkelig blir hørt - er det viktig for oss nordmenn å snakke med 1 kraftfull stemme.

Gi en donasjon til Norgesavisen, slik at vi kan bruke pengene til å markedsføre viktige artikler på Facebook.

Bare slik kan vi nå ut til resten av befolkningen

Det koster ca 20.000 kroner å fremme Norgesavisen.no´s artikler til 100.000 mennesker på Facebook. Hjelp oss å nå dette målet slik at så mange som mulig får kjennskap til sakene som publiseres i Norgesavisen.no.

Under ser du hvor mange mennesker vi når ut til via Facebook annonsering ved ulike donasjonsbeløp. Velg et donasjonsbeløp som passer for deg og bidra til at flere får anledning til å lese nyheter som ikke er farget av venstresidens sterke mediemonopol.

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 10,000

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR