Gazanere drømmer igjen om å utrydde jødene

15
0

NRKs sjefen og sine lojale hat-forkynnere kan jubler for den gylden mulighet de har fått for å sverte staten Israel.

På NRK Dagsrevyen fredag 30.3.2018 meldte NRKs propagandist Nina Owing at "minst 12 palestinere ble drept og flere enn ett tusen ble såret av israelsk soldater…". For å gjøre bilde helt klar for de "dumme" nordmenn som ikke har forstått hvem som er skyldig her, tilføyde NRKs propagandist Atle Bjurstrøm at anledningen var en "demonstrasjon mot israelsk okkupasjonen". En annen NRKs budbærer, Inge Marit Kolstadbråten, vil også være med i hets-festen, og fortalte om begravelsen til den stakkers "palestinske bonden" som ble "fulgt til sin siste hvile". I et forsøk på å renvaske de muslimske jihadistene fra Gaza gjentok Kolstadbråten løgnen om at bakgrunnen var "protester mot den israelsk okkupasjon av palestinske områder" (http://wp.me/pofyQ-eW).

For en fantastisk kveld for NRK. Til tross for iherdig forsøk, så er det ikke hverdag disse Israel-hatere får en slik anledning til å angripe staten Israel. Den eneste fri demokrati i Midtøsten har lenge vært en irritasjon for NRKs venstre sosialistene som gjør en stor innsats med å demonisere den jødiske staten.

NRK siterte den tilsynelatende "fornuftige" palestinske kravet "å flytte tilbake til områdene de måtte flykte fra…". Et demagogisk krav uten rot i virkeligheten. Et krav som for arabere betyr massakrering og/eller deportering av de over seks millioner jøder som bor i landet. NRK har naturligvis ingen betenkeligheter med å markedsføre, og indirekte støtte, dette løgnbasert og umoralsk krav.

NRK fortalte ikke sine seere at gazanernes angrepet på grensegjerdet er nøy planlagt og er en terror- eller kriminal handling mot en internasjonal anerkjent grensen til en suveren stat. NRK fortalte heller ikke at terroristene som ble skutt befant seg ulovlig på israelsk territorium og at de prøvde å skade soldatene og ødelegge grensegjerdet (www.facebook.com/Folkeretten).

NRK reporterte ikke om det Hamaslederne (Yahya Sinwar ) sa i anledningen. At gazanerne vil fortsette med angrepene for å fjerne grensegjerdet, og for "å få tilbake landområdene de ble utviste fra for 70 år siden". NRK var heller ikke interessert å informere om Hamaslederen lovnader om hevn ved å spise jødene lever … En retorikk som er velkjent og bekrefter at Hamas ikke har endret sitt mål om utslettelsen av Israel (www.miff.no/tema/dokumenter/hamascharter.htm).

NRK fortalte ikke om de daglig terror angrep fra Gaza, på grensegjerdet, på israelsk soldater og på sivile inn i Israel. Nei da, NRK ønsker at folk i Norge skal vite kun en liten og manipulert del av det som skjer i Israel. Kun den delen som passer NRKs agenda om delegitimering av den jødiske staten.

Mens jødene i Israel feirer Pesach, og symbolikken av overgangen fra slaveri til frihet, og at friheten må forsvares, feirer NRKs sjefen og sine propagandister en propaganda "seier" over den jødiske staten. NRK vil oppnå kanskje en økende jødehat her i landet, men dette vil hindre ikke Israel med å fortsette å forsvare sine innbyggere og videreutvikle dette fantastiske landet.

Hør på hva sier IDF om dette:
www.facebook.com/idfonline/videos/1825558237467038

Les mer om saken i disse linker:
www.timesofisrael.com/hamas-head-sinwar-says-gaza-protests…/
www.timesofisrael.com/just-in-case-anybody-forgot-what-ham…/
www.algemeiner.com/…/as-idf-thwarts-gun-attack-on-gaza-bor…/

Skribent: Norsk Mediavakt | Foto: Reuters

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

15 KOMMENTARER

  1. Hatet mot Israel har vært en av Aps fanesaker, sammen med omfavnelsen av palestinske terrorister!! Og siden ARK er Aps propagandakanal, flommer dessverre kanalen over av jødehat og lovprisning av terrorister….

  2. Staten Israel som er i dag er jo ikke riktig land. Dette har England med Rothschild i spissen kjøpt og stjålet land siden 1867. Og dem støtter IS og terror i Midtøsten med våpen og penger. Så hvem er terrorister igjen??? På tide å få riktig historie.

    • It’s supposed to be palestinians run against a fence where israelian soldiers stand behind and shot and kill 14 and wounds over 1000 ? Never mind my interp, 😉 It will help you to believe it if you invest av few punds on a newspaper. —– voila, then it feels much better talking about it 😉

    • Ha not that old classic Erik, surely you haven’t been reading and believing what you read in the newspapers?? Come on you know fine well they just tell us stories in order to sell them. Tell me you know that, please ???

  3. En ikke-sak. Folk var blitt gjort tydelig oppmerksom på at forsøk på å ødelegge eller å passere grensegjerdet ville blitt møtt med skarp ild. Hadde ikke IDF gjort dette ville demonstrantene og Hamas terroristene ha strømmet inn i Israel med katastrofale følger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR