Generalen som avslørte hele svindelen, men uten at det fikk noen følger

General Wesley Clark avslørte hele det monster-imperialistiske plottet til USA, Nato og deres bakmenn. Hvorfor medførte ikke dette at hele jordas befolkning satte ned foten for djevelskapen?

Har dere hørt om general Wesley Clark? Ikke? Vel, han er en amerikansk Vietnam-veteran, som senere ble fire-stjerners general i den amerikanske hæren. Etter 34 år i hæren valgte han å pensjonere seg.

I dette eksplosive intervjuet kan dere høre Clark fortelle om hvordan krigen mot Irak ble til. Clark forteller at han ble bedt inn på en annen generals kontor, og under fire øyne ble Clark fortalt at USA hadde besluttet å gå til krig mot Irak. Ifølge Clark var dialogen slik:
Clark: Vi går til krig mot Irak… Hvorfor?

General: Jeg aner ikke! Jeg antar at de ikke vet om noe bedre å gjøre.

Clark: Fant de noe informasjon som knytter Saddam Hussain til Al Qaida?

General: Nei, nei, det er ikke noe nytt i så måte. De bare gjorde beslutning om å gå til krig mot Irak. Jeg antar at det er som om vi ikke vet hva vi skal gjøre med terrorister, men vi har et godt militære og vi kan styrte regjeringer… Jeg antar at dersom det eneste verktøyet vi har er en hammer, så må ethvert problem se ut som en spiker.

Clark forteller at han stakk innom denne generalen noen uker senere, og at USA på den tiden bombet Afghanistan.

Clark: Skal vi fortsatt gå til krig mot Irak?

General: Det er verre enn som så.

Generalen tok deretter opp et papir fra disken.

General: Dette er en meddelelse som beskriver hvordan vi skal styrte syv land i løpet av fem år. Det starter med Irak, så Syria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan og til slutt Iran.

Clark: Er dokumentet hemmelighetsgradert?

General: Javisst!

Clark: Vel, ikke vis det til meg.

Clark beskriver deretter hvordan en krig mot Iran lenge har vært planlagt, og hvordan USA hele tiden har hevdet at Iran trenger et regimeskifte.
– Vi ba kongressen om 75 millioner dollar for å gjøre dette, og vi støtter terrorist-grupperinger som infiltrerer og sprenger ting i stykker inne i Iran. Og hvis vi allikevel ikke gjør dette, er vi trolig klar over at det skjer og oppmuntrer til det. Det er ikke forunderlig at vi beveger oss i retning av en konfrontasjon og en krise ovenfor Iran. Mitt poeng her er ikke at iranerne er snille folk. Det er de ikke. Men du skal ikke bruke makt annet enn som en helt, helt, helt siste mulighet. Det finnes en militær løsning, men det er en dårlig løsning.

Clark snakker videre om hvordan USA har støttet Al Qaida-terrorister, slik at de kunne fungere som USAs stedfortredere på bakkeplan. Og hvordan en rekke generaler truet med å si opp sin stilling dersom USA skulle komme til å invadere Iran.

Jeg overlater til leserne å høre dette intervjuet for seg selv. Intervjuet finnes i bunnen av artikkelen, og her framgår det hvordan USA i realiteten bedriver en skruppelløs monsterimperialisme under falske påskudd. Målet er slett ikke å frigjøre noen som helst, men å befeste miltær og økonomisk kontroll i fjernliggende land.

Det svært interessante her er hvorfor ikke dette intervjuet har fått noe etterspill. Hvorfor har ikke dette snudd hele verden på hodet, med folk som har gått mann av huse for å sette en stopper for de krigsgale lederne i vår sivilisasjon? La det være stoff til ettertanke…

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her