George Soros krever at Europa tar i mot en million flyktninger hvert år

1
44

Milliardæren George Soros er frampå igjen. Han er kjent som «Mannen som sprengte The Bank of England» fordi han i 1992 spekulerte mot det britiske pundet og tvang den britiske regjeringa til å devaluere. Slik tjente Soros over en milliard pund og påførte britiske skattebetalere en regning på over tre milliarder pund. Dette la grunnlaget for den formuen Soros har i dag.

I en artikkel i Project Syndicate krever han at Europa skal ta imot minst en million flyktninger i året til en pris av 20 milliarder euro.

Artikkelen tar overhodet ikke til orde for å stanse krigen i Syria, men Soros bruker anledningen til å agitere for overstatlighet i EU, og hans svar på hvordan en så massiv flyktningestrøm skal håndteres er naturligvis privatisering. Vi har allerede sett hvordan asylvirksomheten er blitt en milliardindustri, med forslaget til Soros vil det bli et profittsenter uten like. Hvis det skulle bli noe av, vil det være en fantastisk mulighet for NGOene og eiendoms- og velferdsprofitørene.

George Soros driver Open Society Foundations, der han investerer tungt i regimeendring og fargerevolusjoner, slik som i Ukraina. Han gjør det alltid med en argumentasjon som går rett hjem i de liberale mellomlaga. Når han sponser fascister i Ukraina, så gjør han det med argumenter om kvinnefrigjøring, demokrati og et åpent samfunn.

I en nyttårsartikkel i januar 2015 skrev Soros at Europa bør tillate seg større underskudd på statsregnskapene for å ruste opp til en krig mot Russland! Han oppfordret til at EU må bruke skattebetalernes penger til å gi Ukraina en kreditt på 20 milliarder dollar – med løfte om mer  – for å sette landet i stand til å føre krig mot sin nabo i øst. I en artikkel skrevet for Project Syndicate skriver finansspekulanten at «Alle tilgjengelige ressurser må settes inn på krigsanstrengelser, også hvis det fører til underskudd på statsbudsjettene.»

Han skrev videre:

EUs medlemmer befinner seg i en krigstilstand. De må derfor begynne å handle utfra dette. Det betyr at det er deres plikt å justere sparepolitikken og innse at det er bedre for dem å hjelpe Ukraina med å forsvare seg og ikke forlite seg på å ikke måtte forsvare seg sjøl.

Soros, som sjøl har investert tungt i ukrainsk statsgjeld, og som derfor frykter at landet skal gå konkurs, går inn for at EU skal pumpe inn 20 milliarder dollar i ny kreditt til det skakkjørte landet, med løfter om mer, for å hindre en kollaps. Og han konkluderer:

Å støtte det nye Ukraina i 2015 og framover er den mest lønnsomme investeringa EU kan gjøre.

Så storspekulanten Soros er tydeligvis svært opptatt av at EU-landa skal øse ut milliarder av euro hit og dit, enten det er på krig eller på resultatene av krig. Antakelig tenker han å gå tungt inn i den nye asylindustrien. Og man behøver ikke lese artikkelen hans særlig grundig for å se at kampen for å få slutt på krigen, ikke er på Soros’ agenda.

Sjøl om forslaget om en million flyktninger i året er vilt, så er det all grunn til å anta at biter av forslaget vil dukke opp igjen fra såkalt progressive NGOer, som kjøper hele den globalistiske verdensanskuelsen til Soros, og som lever av å administrere elendigheten, ikke å bekjempe den.

Source: http://steigan.no/

Hjelp oss markedsføre denne artikkelen – Gi en donasjon…

Kr. 4,435 of Kr. 10 raised

Skulle du ønske at flere mennesker i Norge ble gjort oppmerksom på Norgesavisen.no og våre nyhetssaker? En donasjon fra deg vil gjøre det mulig for oss å markedsføre våre nyhets-artikler som annonser på Facebook.

PS. Om du ønsker at vi fremmer akkurat denne artikkelen, eller andre artikler bestemte artikler, send oss en epost til post@norgesavisen.no etter at du har gjort donasjonen, og fortell hvilken artikkel du ønsker vi skal benytte pengene du gir til å markedsføre.

Velg en av opsjonene under, så ser du hvor mange mennesker som vil se markedsføringen vi gjør på Facebook:

Kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: Kr. 25,000

1 kommentar

  1. Må minne om at om aftenen etter Breiviks terrorangrep 22 juli 2011 så gikk NRK kveldsnytt ut å rapporterte at norsk politi vurderte en henvendelse fra Saudi-Arabia om å få tilsendt kongedømmets terrorpoliti til Norge, for å holde folk i sjakk

    To dager senere holdt Statsminister Jens Stoltenberg en tale hvor han lovet folket mer åpenhet og mer demokrati – som svar på terrorhandlingene – i det som viste seg som en klassisk manøver for å kjøpe seg tid og omgruppere

    Disse to begivenhetene viser at norske myndigheter var paranoide og følte seg svært skyldige over noe – noe vi nå med all tydelighet ser var planen om å etnisk rense – å skifte ut den norske befolkningen med arabiske semitter – å “dekonstruere” den norske nasjon, som de gjerne sier så fint i festtalene – mens vi i praksis ser ønsket om å knuse folk flest, voldtektsoffer for voldtektsoffer, offer etter offer – foran politiets stilltiende bajonetter

    Carl I Hagen og Siv Jensen har siden starten operert som skuespiller-agenter. De spiller sine roller i et skittent spill hvor innvandringsmotstandere fremstilles som egoistiske klovner, i det sosialdemokratiske diktaturs dødelige narrelek

    Kjære, du må våkne. Naivitet er dessverre en lidelse med potensielt dødelig utgang

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR