Gratulerer med dagen, gode nordmenn og kvinner!

I dag er det 203 år siden grunnloven ble undertegnet på Eidsvoll, og Norge ble en uavhengig nasjon.

Grunnloven står sentralt i dannelsen av nasjonen Norge. Og Grunnloven skal fungere som en garanti for vår selvstendighet.

§ 1. sier følgende

Kongeriket Noreg er eit fritt, sjølvstendig, udeleleg og uavhendeleg rike. Regjeringsforma er avgrensa og arveleg monarkisk.

§ 2. sier

Verdigrunnlaget skal framleis vere den kristne og humanistiske arven vår. Denne grunnlova skal tryggje demokratiet, rettsstaten og menneskerettane.

Og da skulle vel alt være greit?

Dessverre er alt ikke helt greit om dagen;

Etter at Gro Harlem Brundtland og Jonas Gard Støre lurte Norge inn i EU via EØS avtalen i 1994 har Norge avgitt suverenitet til EU i stadig raskere tempo.

Siden EØS avtalen ble underskrevet i 94 og frem til i dag har Norge implementert 1777 EU direktiver, som utgjør 99,8% av alle direktiver utgitt, og gjør Norge til den neste beste i klassen av samtlige EU medlemsland.

Det som i utgangspunktet skulle være en handelsavtale har vist seg å være en komplett innlemming i EU. Det eneste vi ikke har er stemmerett i EU.

Så mye om paragraf 1 i Grunnloven

Paragraf 2 er også i stadig større grad i ferd med å elimineres

Kristendommen fjernes mer og mer fra det offentlige rom og fra undervisningen i grunnskolen. Statlige prester siterer fra Koranen og kors fjernes fra kapeller, bedehus og kirkegårder.

Gjennom Europabevegelsens infiltrering av nesten samtlige partier på Stortinget er det norske folk avskåret fra å ha et parti å stemme på som sier et klart NEI til EU og EØS avtalen.

Dette så vi tydelig da Stortinget vedtok å legge Finanstilsynet inn under EU

https://norgesavisen.no/stortinget-vedtar-a-legge-finanstilsynet-under-brussel/

På lignende vis blir flere og flere paragrafer tilsidesatt i Grunnloven, og erstattet av direktiver fra EU.

Denne utviklingen ser ut til å fortsette med så små steg at den norske befolkningen ikke legger merke til det.

Men på 17. mai er vi alle nasjonalister. Da roper vi hurra for 17. mai og er stolte nordmenn. Den 18. mai og de påfølgende 363 dagene vokter de fleste nordmenn seg vel for å være for glade i landet sitt, det kan jo hente noe kunne bli beskyldt for å være rasist?

God 17. mai til alle gode nordmenn og kvinner som er nasjonalister 365 dager i året!

La oss påvirke fremtiden

Kjære leser av Norgesavisen.no,

NORGE er inne i en skjebnetid, og vi kan miste vårt dyrebare fedreland for alltid. Vi er ennå i flertall, men vi har ikke mye tid på å snu denne utviklingen.

La oss gå sammen om å sette en stopper for befolkningsutviklingen der vi går mot våre sikre død. Gi en donasjon til Norgesavisen.no og vi reinvesterer dine penger i markedsføring slik at vi når ut til flere med dette budskapet.

Med en felles innsats kan vi påvirke politikerne og vår fremtid. Med en felles innsats kan vi berge landet.

 

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 250

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her