Grønt skifte, kapitalisme og korrupte politikere; en oppskrift på kaos!

Grønt skifte, såkalt kapitalisme og korrupte politikere har skapt et farlig “sammensurium” i Europa. Utviklingen fremover vil avgjøres av hvilke ledere som velges, dagens grønne fjoller holder stø kurs mot kaos og fattigdom.

Vi har de siste tiår opplevet et samfunnsystem som kan betegnes som et sosialdiktatur. Den politiske og den finansielle eliten har samarbeidet på en måte som tjener begge parter mens det store flertall i vesten har mistet kjøpekraft.

Et godt eksempel de senere år er det såkalte grønne skiftet (som baserer seg på FNs CO2 svindel), her tjener finans- og politikereliten grovt på samarbeidet. Politikerne som surfer på den grønne bølgen vinner stemmer når de bevilger store penger til såkalte grønne prosjekter. Politikerne tar dine skattepenger og gir dem til finanseliten som tjener milliarder på alt fra bio-drivstoff, el-biler, CO2 fangst og lagring, listen er uendelig. Og naive grønne politikere betaler gjerne «dobbel» pris for hva som helst som gir dem flere stemmer, mens finanseliten ler hele veien til banken.

Politikereliten tar dine skattepenger, gir dem til finanseliten mens det store grønne flertall opptrer som nyttige idioter som ironisk nok også betaler regningen. Spørsmålet er, hvor lenge vil det store flertall la seg lure av elitene? Elitene bruker FNs CO2 svindel som påskudd for å tilrane seg politisk makt og finansiell rikdom.

Stadig flere i Frankrike ser ut til å være misfornøyd med elitenes ødeleggelse av landet de senere tiår. Frankrike er på vei mot fattigdom grunnet stor fremmedkulturell innvandring og dårlig energipolitikk (grønn). I disse dager er Frankrike rammet av landsomfattende streiker og opprør, en kan si “revolusjonen” allerede er i full gang i landet.

KAPITALISME. Ingen samfunn har hatt virkelig og ekte “kapitalisme” på svært mange år. Dagens samfunnsystem kan best beskrives som elite styrt “sosialdiktatur”. Døde demokratiet sammen med kapitalismen? – Et Bedre Norge

Mange her i Norge, og vesten, tror/mener vi lever i et såkalt kapitalistisk samfunn. Spesielt venstresiden i politikken gir «den grusomme kapitalismen» skylden for det meste som er galtLes mer

Kilde

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

Hjelp oss å lage EKTE nyheter til folket! Ethvert beløp – stort eller lite – hjelper oss å holde driften i gang:

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her