HALLO TV2 NYHETSKANALEN – NÅ MÅ DET VÆRE NOK TRUMP!

5
1

Finner det aldeles merkelig at ikke en ellers oppegående riksdekkende tv-stasjon makter å holde en viss grad av seriøsitet i sin nyhetsformidling.
Nå har dere holdt på, omtrent uten stans i ett helt år med å håne, gjøre narr av og produsere billighumor rundt den amerikanske presidenten Donald Trump. Joda, vi er selvsagt enige i at han formulerer seg på en rar måte, ofte en smule pinlig fra tid til annen, ja i enkelte tilfeller så er han direkte frekk. Vi ser den. Men, har dere ikke etter hvert oppfattet at han bare er slik? Jeg tror TV2 sine seere etter hvert har oppfattet budskapet fra Nyhetsredaksjonen.

At dette strider mot den politiske korrektheten i nyhetsredaksjonen deres? Joda det kan vi også leve med. Men at dette fortsatt er godt stoff for andre enn dem som hater denne presidenten, og knapt nok det, må dere skjønne. Jeg ser rett og slett ikke nyhetsverdien lenger, selv om jeg legger godviljen til! Det er jo nyheter seerne er ute etter.

Makter dere ikke å gå en smule i dere selv, øve en smule selvkritikk, for kanskje å se at det ikke er alle som synes dette er verdt å bruke tid på? Disse nærmest endeløse betraktningene dere sender i denne etter hvert patetiske kanalen dere merkelig nok kaller Nyhetskanalen begynner man å bli lei av. Mange velger nå andre nyhetsfora - det er vel ikke bra.

Når dere nå har servert en sammenhengende Trumphets i ett år, og enda lenger enn det er blitt fast stoff i sin endeløshet - så tyder det på at dere har mistet oversikten, takhøyde er det vel tvilsomt om dere har. Dere er i ferd med å miste seriøsitet som nyhetskanal.

Jeg skjønner at nyheten om Trumps seier under valget satt langt inne og var vanskelig å svelge - men slik er nå en gang demokratiet.

Nå kan jeg ikke se bort fra at dere lider av elefantsyke og tror at denne særdeles lille og ubetydelige nyhetskanalen dere driver, kan være med på å påvirke presidentens eksistens på noen måte. Hva skulle ellers hensikten være?

Jeg synes også at dere burde være såpass historiebevisst at dete kjenner til hva USA har betydd for landet vårt, ikke minst under den andre verdenskrigen. Marshallhjelpen. m.m. Trump er en ting, men ikke glem at det er den amerikanske befolkningen som har valgt ham som leder.

Mitt og mange andres råd - slutt mens leken er god!

Skribent: Jan Egil Andal | Foto: Gage Skidmore

Hjelp oss nå ut til flere lesere med våre innlegg

kr.
Kontakt opplysninger

Kredittkort opplysninger
Denne betalingen er sikret og kryptert via SSL

Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 100 Månedlig Donations

5 KOMMENTARER

  1. TV2 er i likhet med mange andre medieredaksjoner fullstendig opphengt i alt hva Trump sier og gjør, og alt vinkles negativt. Det virker som om de fremdeles er fobannet og ikke kan tilgi at mediefolkenes/venstresidens favoritt Hillary Clinton, som de var bombesikre på skulle bli valgt, tapte valget. Selv har jeg begynt å slå av lyden når de setter i gang med de daglige tiradene, og ser litt i avisen i stedet til de er ferdige med den obligatoriske Trump-bolken i begynnelsen av nesten hver eneste nyhetssending.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR