Har du noengang lurt på hvorfor vi har løveskulpturer foran Stortinget, og ikke Gauper siden vi bor i Norge? Vet du egentlig hvem du er?


Over hele Nord Europa er det en gjennomgående tråd av gamle løvesymboler i våre stats-kulturer. Dette er fordi det Nord Europeiske folk stammer opprinnelig fra de 10 tapte stammer utav Israel før Jesu fødsel. Les mer om: Løvefolket – en 2000 år gammel “ukjent” historie. 

loeve_undervisning

Løvene i løvebakken og i det Norske riksvåpenet.

Coat_of_arms_of_Norway.svg

Hovedtyngden av de 10 tapte stammene av Løvefolket gikk til England. Den ene av de 10 tapte stammer etter Løvefolket som kom til Norge hadde navnet “Naftali. Den danske stammen var Dan, og den svenske stammen var Asene. Mere om Israles ti tapte stammmer

Spørsmålet rundt Løvene som stilles i denne artikkelen, ville først blitt stilt av folket om Løvene hadde blitt fjernet! Vår opprinnelse forklarer anti-semittismen du blant annet finner i AUF.

Her følger noen av Nord Europas løver fra våre forfedre – Løvefolket:

Untitled-5 copy

Untitled-3 copy

Untitled-2 copy

lovebakken_mot_grand

Norgesavisen.no kan ikke leve på luft og kjærlighet

Kjære leser av Norgesavisen.no,

Norgesavisen.no har nå vært i drift i over 3 år uten en krone i støtte fra det offentlige. Utviklingen av Norgesavisen.no har kostet masse penger, og den daglig driften og markedsføringen koster i sum enda mer.

Norgesavisen.no er en av svært få aviser i Norge som tør publisere politisk ukorrekte saker der andre aviser tier. Mange vil hevde at et demokrati ikke kan fungere uten en fri presse.

Akkurat nå hviler driften av Norgesavisen.no på 1 person. Selv om Norgeavisen.no er etablert av kjærlighet til vårt fedreland, kan ikke avisen overleve på luft og kjærlighet alene. Det er tungt økonomisk og ikke bærekraftig på sikt. Skal Norgesavisen.no overleve, er avisen helt avhengig av din støtte.

Vær snill å gi en donasjon for å holde Norgesavisen.no levende. Og gjerne gi din støtte en gang hver måned.

Tusen takk!

kr.
Velg betalingsmåte
Kontakt opplysninger

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Faktura opplysninger

Donasjons beløp: kr. 300 Månedlig

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her