HAR VI GLEMT KRISTENDOMMEN?

4
211

Har et innlegg på Facebook der jeg nevner kirken. Jeg aktualiserer tema musikk i kirken ved gravferdshandling. Tema var musikk idet vår kiste med de jordiske levninger bæres ut av kirken.

Så kommer de på rekke og rad, neida jeg skal aldri innom kirken, fordi jeg har lest at for noen tusen år siden så skjedde ditt og datt, jeg skal strøes på havet osv.osv Kirken og kristendom er ikke noe for meg!

Hva er det som skjer med oss her i landet. Har det ikke ennå gått opp for oss at vi har fått en solid og særdeles dødelig konkurrent - islam. De bygger sine moskeer fortere enn vi klarer å telle dem her i landet? Men vi lukker øyner og ører og det er blitt så populært å kritisere kristendommen og vår egen religion. Dødsreligionen islam er i ferd med å ta over, mens det viktigste for oss er å skaffe oss den nye Teslaen med heldigitalisering og enda flere hestekrefter! Hvem er det vi skal kjøre fra?

Er vi blitt fullstendig blind - tror vi virkelig at denne luksustilværelsen varer lenge?

Jeg blir ufattelig skuffet over mine medmennesker - og jeg blir kvalm. Man skal være særdeles naive hvis man ikke ser hvor dette bærer her - jeg har ikke annet enn sympati med mine medmennesker. Når ragnarokket er over oss er det for sent mine venner - dette er det ingen som fortjener.

4 KOMMENTARER

  1. Det Norske folk. Stort sett driter i Kristendom. Derfor forby Islam. Jeg vil ikke tvinges til og velge. Jeg gir totalt fan i begge disse tegneserie figurene. Spesielt Pedofil Profeten. Fuck allah. Til hellvete med kristendommen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR